Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nutellam bitti.

beni sadece @Sergen Zeren anlar
aWqd0X6_460s.jpg

Bizim devre arası yapmamız gerekenler alternatifleri güçlendirmek ve mümkünse şu anki 11'imize Akbaba ve satabilirsek Diagne yerine takviyeler yapmak stoper giderse de yerini doldurmak. Şener, Falcao'yu falan göndermek lazım. Yerli ve alternatif olarak mutlaka alınması ve kaçırılmaması gereken 2 oyuncu var bence İsmail Çokçalış ve Berat Özdemir bunlar mutlaka alınmalı.

tabi sen vasco gremio river plate velez maclarini izleyince sorun yok ben Milan’in maclarini izledigim icin oyuncular ile ilgili ezbere yorum ha... ben bunu unutmam haberin olsun ;D
ama reis tonali oyun anlaminda fiziken daha saglam herif teknik yonu de var tabi de bartug dedigin etliye sutluye karismadan pasimi yapayim oyuncusu simdi
ben minik bir pirlo diyorum

asalmun alaykum
tıkırtı şıkırtı veyahut herhangi bi asılsız transfer haberi yok mu?

Onyekuru 1.5 yıl kiralanabiliyorsa kesinlikle takıma kazandırılmalı. Hastalık filan derken kısa süreli kiralama da çok iş yapamadı. Uzun süreli kiralama işlemi olursa yüksek verim verir.

Onyekurudan baska siyahi adam gecen atlet kanat yok galiba.

Luyimandaya satip o paranin bir kismina 5-6M euro'ya Kamaldeen Sulemana alinmali, 5 yil kontrat yapip, buy-out clasule 50m olmali.

5-6m euro arti sonraki satistan 10% yeterli olacaktir. Nordsjaellanda.

Onyekurudan baska siyahi adam gecen atlet kanat yok galiba.

Luyimandaya satip o paranin bir kismina 5-6M euro'ya Kamaldeen Sulemana alinmali, 5 yil kontrat yapip, buy-out clasule 50m olmali.

5-6m euro arti sonraki satistan 10% yeterli olacaktir.
50yi 34 yapalim daha alinabilir ve gercekci olur

ama reis tonali oyun anlaminda fiziken daha saglam herif teknik yonu de var tabi de bartug dedigin etliye sutluye karismadan pasimi yapayim oyuncusu simdi
ben minik bir pirlo diyorum
ben paslari cok iyi oldugu icin benzetmeyi yaptim yoksa mucadeleci bir oyuncu mu veya oyunu iki yonlu oynayabiliyor mu bunlari anca maclara ciktiktan sonra gorebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt