Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
yusufu sever misinSal insanlarin peşini. Cay topla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusufu sever misinSal insanlarin peşini. Cay topla
Yanlış biliyorsun. Gençlerbirliği alt yapısından sanırım.Basaksehirli Irfan bizim alt yapidan mi cikti ben mi yanliş biliyorum?
Oyleymiste neden benim aklimda oyle bisey kaldi yawYanlış biliyorsun. Gençlerbirliği alt yapısından sanırım.
yusufu sever misin
kafa yapma bizle hocaOyleymiste neden benim aklimda oyle bisey kaldi yaw
tabi sen vasco gremio river plate velez maclarini izleyince sorun yok ben Milan’in maclarini izledigim icin oyuncular ile ilgili ezbere yorum ha... ben bunu unutmam haberin olsunaciklamadin benzerliklerini biraz ezber yorum
gibime geldi youssouph![]()

ama reis tonali oyun anlaminda fiziken daha saglam herif teknik yonu de var tabi de bartug dedigin etliye sutluye karismadan pasimi yapayim oyuncusu simditabi sen vasco gremio river plate velez maclarini izleyince sorun yok ben Milan’in maclarini izledigim icin oyuncular ile ilgili ezbere yorum ha... ben bunu unutmam haberin olsun![]()
Oğulcan bir ara bizim alt yapımıza gelmiş sonra ayrılmıştı belki onunla karıştırmışındır.Oyleymiste neden benim aklimda oyle bisey kaldi yaw
Yok onu da biliyorum Sanirsam bi ara Irfan Can diye biri vardi bizim Alt yapida buyuk ihtimal onunla karistirdimOğulcan bir ara bizim alt yapımıza gelmiş sonra ayrılmıştı belki onunla karıştırmışındır.
Onyekuruyu Begenmemen beni uzdi RadoCankafa yapma bizle hoca
50yi 34 yapalim daha alinabilir ve gercekci olurOnyekurudan baska siyahi adam gecen atlet kanat yok galiba.
Luyimandaya satip o paranin bir kismina 5-6M euro'ya Kamaldeen Sulemana alinmali, 5 yil kontrat yapip, buy-out clasule 50m olmali.
5-6m euro arti sonraki satistan 10% yeterli olacaktir.
Cafer CanYok onu da biliyorum Sanirsam bi ara Irfan Can diye biri vardi bizim Alt yapida buyuk ihtimal onunla karistirdim
ben paslari cok iyi oldugu icin benzetmeyi yaptim yoksa mucadeleci bir oyuncu mu veya oyunu iki yonlu oynayabiliyor mu bunlari anca maclara ciktiktan sonra gorebilirizama reis tonali oyun anlaminda fiziken daha saglam herif teknik yonu de var tabi de bartug dedigin etliye sutluye karismadan pasimi yapayim oyuncusu simdi
ben minik bir pirlo diyorum
Irfan Basaran evetCafer Can
İrfan Başaran
eh evet oyle ama nerden cikti simdi bu reisOnyekuruyu Begenmemen beni uzdi RadoCan