Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün fb malatya maçını izleyenler bi yorumlasınlar şu tettehi

10 edermi
Ucuz mu kurtulmuşuz
Keşke alsamıymışız

Sprinter mi duvar mı,kafası çalışıyomu,pres özelliği varmı diagne gibi durağan mı
10 milyon biraz abartı olabilir ama hücumda topu tutmak isteyen takıma yararlı olur Fener savunmasını resmen ezdi hani Drogba hava topuna çıkardı bazen göğsüyle alırdı topları buda aynen öyle skorer değil ama takımı hücumda ayakta tutar bu çok belli zaten hem hava topu alıp hemde skorer olsa buralarda işi olmaz ...

Secim karari almamiz bile herseyi tersine cevirdi Hersey kotu gidiyordu bizim adimiza secim karari aldiktan sonra hersey iyiye gitmeye basladi .Rakiplerimiz bunlari yapamiyor senelerce bi baskanda Takili kaliyorlar ve basarisiz oluyorlar .

giphy.gif

emre çolak o hesapta sürekli bişeylerin kafasını yaşıyor yav

Lig yavas yavas bize donuyor ama bu kadro yetmez. Kaliteli santrafor kaliteli calimci kanat kaliteli orta saha şart. Mumkunse hepsi atletik çalımcı güçlü oyuncular olmali
Çok katılmıyorum eğer devre arasında oyuncu gitmezse İsmail Çokçalış, Berat Özdemir, Kenan Karaman bu 3 transfer yeter ama Belhanda, stoperlerden biri yada Diagne giderse ekstra takviyeler gerekir. Kenan Karaman'ı forvet olarak değil de mevcut düzenimizde Emre Akbaba'nın yerine düşündüm hem daha güçlü, pozisyon bilgisi ve defans arkası koşuları daha iyi ayrıca pres gücü daha yüksek diye sistemimize iyi uyar gibi geliyor tabi 700 bine falan geliyorsa.

Çok katılmıyorum eğer devre arasında oyuncu gitmezse İsmail Çokçalış, Berat Özdemir, Kenan Karaman bu 3 transfer yeter ama Belhanda, stoperlerden biri yada Diagne giderse ekstra takviyeler gerekir. Kenan Karaman'ı forvet olarak değil de mevcut düzenimizde Emre Akbaba'nın yerine düşündüm hem daha güçlü, pozisyon bilgisi ve defans arkası koşuları daha iyi ayrıca pres gücü daha yüksek diye sistemimize iyi uyar gibi geliyor tabi 700 bine falan geliyorsa.
Hicbir sekilde yetmez Diagne sakatlansa santrafor yok. Sag sol acikta oyuncun yok ogulcan falan oynuyor. Sabah aksam ovulen taylan fb bjka gitse 2 gun barinamaz. Yeter gibi gozukmesinin tek sebebi fatih hoca. Gecen haftaki takim bugünkü malatyadan daha kötü bir takim.
Bize en az 3 kaliteli oyuncu gerekiyor, hoca her zaman dogruyu yapamaz her zaman oyun kuramaz, bazen bireysel yetenekle mac kazanirsin. Erola 18 tudora 10 transfer yapılıyorsa fatih terime de 5 transfer yapalacak.

Kadro yeter diyenlere soruyorum: bu kadroyu erol avci sergen okan sampiyon yapabilir mi? Yapamazsa hocadan da beklemiceksin

Hicbir sekilde yetmez Diagne sakatlansa santrafor yok. Sag sol acikta oyuncun yok ogulcan falan oynuyor. Sabah aksam ovulen taylan fb bjka gitse 2 gun barinamaz. Yeter gibi gozukmesinin tek sebebi fatih hoca. Gecen haftaki takim bugünkü malatyadan daha kötü bir takim.
Bize en az 3 kaliteli oyuncu gerekiyor, hoca her zaman dogruyu yapamaz her zaman oyun kuramaz, bazen bireysel yetenekle mac kazanirsin. Erola 18 tudora 10 transfer yapılıyorsa fatih terime de 5 transfer yapalacak.

Kadro yeter diyenlere soruyorum: bu kadroyu erol avci sergen okan sampiyon yapabilir mi? Yapamazsa hocadan da beklemiceksin

Taylan fb de Gerrard olur ulan sen ne diyorsun

Yorumun saçmalığından beynim döndü.

Hahahahhahaha taylan forma alamaz mert hakan oynamiyor bak iste. Taylani hoca psikolojiye soktu aslansin falan diye

Ya kardeşim ne saçmalıyorsun sen. Evet onu hazırlayan Fatih Terim. Ama kendisinin bir kalitesi ve kumaşı var. Sürekliliği de sağladı. Bundan sonra yönlendirilmeye ihtiyacı var mı ? Elbette var ama şu an belli bir seviyeyi yakaladığı bir gerçek. Adamı halı saha topçusuymuş gibi itibarsızlaştırma.
Sezonun en iyisi şu an bizim takım için.

bjk kadrosu bizden bariz daha kötü 1 puan fark var aramızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt