Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sekidikayi bi anadolu takimina verin ndao kadar oynar zati boyle herifleri almaya gerek yok ndao nedir
(hattrick yapar şimdi bize)

Prensip kelimesinin yasaklanmasini öneriyorum bu konuda lütfen prensip kelimesi yasaklansin gina geldi artik görmek istemiyorum.

Ben de Kemaldeen Sulemana veya Onyekuru'nun alınmasını isterdim ama eldeki imkanlar belli. Bonservis bedeli ödenmeden A.Musa'nın gelmesine karşı çıkmam elimizdeki parayla da Taylan'a bir alternatif kazandırabilirsek ne güzel

Tabii bunların gerçekleşmesi için önce Etebo ve Falcao ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor

Ben de Kemaldeen Sulemana veya Onyekuru'nun alınmasını isterdim ama eldeki imkanlar belli. Bonservis bedeli ödenmeden A.Musa'nın gelmesine karşı çıkmam elimizdeki parayla da Taylan'a bir alternatif kazandırabilirsek ne güzel

Tabii bunların gerçekleşmesi için önce Etebo ve Falcao ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor
Onyekuru dönecek bence. 1.5 sene kira + zorunlu opsiyon

göbuscan hocam bartug gibi yetenegi 15-20 dk oynatmak gibi bi zalimlik yapmaz herhalde.sıradan bi oyuncu mu ki bartug 15-20 dk oynasın?şu ana kadar da özel olarak calışmış,salondan cıkmıyor zaten.sekidikanın kosu yoluna kim atacak pası?etebo mu?atar ama bir kez atar.bartug 10 top yollar sekidikaya maç içinde.bartug sadece sahanın ortasında dursa yeter.nasıl olsa 50-60 metre uzun top ,ara pası atıyo.koşmasa bile 2 asist yapar,en kötü duran toptan asist yapar.belki bitane de 90a cıkar

Onyekuru dönecek bence. 1.5 sene kira + zorunlu opsiyon
Çok zor reis, hani daha doğrusu Avrupa'nın herhangi bir liginden vitrin yapmış adı sanı olan bir genci getirme olasılığımız yok. 1 mil.€ var elimizde tutup bu parayı Onyekuru'yu kiralamak için kullanırsak ve Taylan'a herhangi bir alternatif kazandıramazsak ağız dolusu söverim Ocak transfer dönmi bittiğinde. Mantıklı davranmak zorundayız bedava Ahmed Musa ve Taylan'a alternatif bir orta saha şu anda en mantıklı görülen

Tabii Monaco Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralamak için hiçbir bedel istemez ise neden olmasın ?

Çok zor reis, hani daha doğrusu Avrupa'nın herhangi bir liginden vitrin yapmış adı sanı olan bir genci getirme olasılığımız yok. 1 mil.€ var elimizde tutup bu parayı Onyekuru'yu kiralamak için kullanırsak ve Taylan'a herhangi bir alternatif kazandıramazsak ağız dolusu söverim Ocak transfer dönmi bittiğinde. Mantıklı davranmak zorundayız bedava Ahmed Musa ve Taylan'a alternatif bir orta saha şu anda en mantıklı görülen

Tabii Monaco Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralamak için hiçbir bedel istemez ise neden olmasın ?
Monacodan iki kere gözden düstü. Ingiltere de oyun lisansi alamadi. Bizi cok seviyor. Eahat gelir

Bu sayfa da paylaştığına göre doğru haber.Ajans 1905'in haberine göre de Salih ile anlaşılmış.Sözünü tutarsa sene sonu bonservissiz bi şekilde gelecekmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt