Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Flick'in bu ödülü kaybetmesi Avcı'nın yılın teknik direktörü ödülü almasından beri gördüğüm en absürd mükafatlandırma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yilin gksi Neuer ama ilk 11 de yok
Messi 20+ gol 20+ assistmane olmalıydı
messi ve ronaldo ne yaptı bu sene
Messi 20+ gol 20+ assist
Ronaldo senenin en fazla gol atan oyuncusu + sampiyon
alisson > Neuer anlamadim halen, neuer en iyi gk secilmis bir de
:crushed: kupa alabildi mi yav cidden ben mi yanlış biliyorumNe? Nübel gecen sene schalkedaydiNeuer sadece ŞL oynadı, ligte Nübel vardı. 5-6 maç yapmış kaleciye verilmemesi normal bence
Ya bu ödül zaten kisisel basari olarak bana göre. Yoksa Sneijder, Ribery felan da ballondor almalilardi zamaninda:crushed: kupa alabildi mi yav cidden ben mi yanlış biliyorum
?Aykut ince st germainde dedi ya zuhahaha geçen yaptigim kötü espriyi gerçeğe uyarladı
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noyer gecen sene 51 maç oynamış.Neuer sadece ŞL oynadı, ligte Nübel vardı. 5-6 maç yapmış kaleciye verilmemesi normal bence
Her şeyi anlarım da Ömer Bayram neden yok?Neuer sadece ŞL oynadı, ligte Nübel vardı. 5-6 maç yapmış kaleciye verilmemesi normal bence
Büyük saçmalamışım. Neuer'in pandemi öncesi sakat olduğu pandemi dolayısıyla iyileşip şampiyon yaptığı nedense aklımda kalmış. Öyle birşey de yokmuş. Herhalde 17-18 sezonunda ki sakatlığı kalmış aklımda. O dönemde Ulreich varmış. Bundesliga'yı ben bırakalı çok olmuş. Neuer hakkında daha da konuşmam. Neuer>>>AllNe? Nübel gecen sene schalkedaydi
Neuer sadece ŞL oynadı, ligte Nübel vardı. 5-6 maç yapmış kaleciye verilmemesi normal bence

Ho diyelim o zaman