Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.694
- 11.604
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmed Musa olabilir gibi geliyor onyekuru bekliyor herkes ama ben zor görüyorum o transferi12 gün sonra transfer dönemi basliyor. UMARIM ilk günde aciklayacagimiz oyuncular olur
Anlamadigim karagümrük felan acikliyorlar beles oyunculari. Bu yönetimin son sansi bu kis burda da gec kaliyorlarAhmed Musa olabilir gibi geliyor onyekuru bekliyor herkes ama ben zor görüyorum o transferi
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vasıflı yönetici farkı belki aldıkları oyuncular bize gelse begenmezdik ama Karagümrük için gayet iyi isimler Süleyman Hurma gerçekten çok başarılı bir yöneticiAnlamadigim karagümrük felan acikliyorlar beles oyunculari. Bu yönetimin son sansi bu kis burda da gec kaliyorlar
Vasıflı yönetici farkı belki aldıkları oyuncular bize gelse begenmezdik ama Karagümrük için gayet iyi isimler Süleyman Hurma gerçekten çok başarılı bir yönetici
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao 12marcao+luyindamadan 20m kazansak iyi. Beklentilerimi aşağıya çekiyorum her gün. Gözümüzde çok büyüttük bu herifleri
İşte bu yüzden tüzük değişmeli kulüp satılmali bu konuya açıkçası çok duygusal bakılıyor tarihi yönlerinden dolayı ama dünyanın en köklü kulüpleri bile sahipli çünkü sahibi olan kulüpler parayı doğru yatırmak zorunda oluyorAdam cebimdeki son parayla karagümrüğü aldım diyor. Normal bu kadar titiz davranıp başarılı olması
Trezegueti hayatta gelmez Aston villa fena gitmiyor kadrosu da çok geniş değil bertrand traore ile değişimli oynuyorlar sağ kanattaTrezeguet.. 9 no.. Onyekuru![]()
Marcao 14
Luyindama 6
max
Oyuncuları hemen değersizleştirmeyelim bence.
İkisinin da bundan kötü dönemleri oldu önceki sezonlarda.
Luyindamayı 10 milyona bırakmaya hazır olsak , birsürü talibi çıkar.
1 macla oyuncu degerlendirmeyi ne zaman birakacaksiniz. Begenmiyorsaniz Semih Kaya’yi getirelim, ya da Chedjou, Maicon, Tisserand, Lemos?Luyi defoları olan bir oyuncu topla çıkışları özellikle bazen kendinden geçiyor onun dışında Avrupa'nın en büyük liglerinde basaltı tüm takımların direk stoperi olurÜstat ben sıkıldım bu herifin mental problemlerinden. Stoper mevkisi şaklabanlığa gelmiyor ama bu herif sürekli bi şabanlık peşinde. Fiziğine 1e1 deki ezici üstünlüğüne saygımız var da bu kadar da sakar olmamalı bir stoper yav.