Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu alınması gereken mevkiler bas bas bağırıyor ancak beklentiyi fazla yükseltmemeliyiz yine menajerlerin ellerinde kalan oyuncular alınır onlarda transfer sezonun son haftası alınır.

1608662899187.webp

Adam cebimdeki son parayla karagümrüğü aldım diyor. Normal bu kadar titiz davranıp başarılı olması
İşte bu yüzden tüzük değişmeli kulüp satılmali bu konuya açıkçası çok duygusal bakılıyor tarihi yönlerinden dolayı ama dünyanın en köklü kulüpleri bile sahipli çünkü sahibi olan kulüpler parayı doğru yatırmak zorunda oluyor

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuları hemen değersizleştirmeyelim bence.
İkisinin da bundan kötü dönemleri oldu önceki sezonlarda.

Luyindamayı 10 milyona bırakmaya hazır olsak , birsürü talibi çıkar.

Üstat ben sıkıldım bu herifin mental problemlerinden. Stoper mevkisi şaklabanlığa gelmiyor ama bu herif sürekli bi şabanlık peşinde. Fiziğine 1e1 deki ezici üstünlüğüne saygımız var da bu kadar da sakar olmamalı bir stoper yav.

Üstat ben sıkıldım bu herifin mental problemlerinden. Stoper mevkisi şaklabanlığa gelmiyor ama bu herif sürekli bi şabanlık peşinde. Fiziğine 1e1 deki ezici üstünlüğüne saygımız var da bu kadar da sakar olmamalı bir stoper yav.
Luyi defoları olan bir oyuncu topla çıkışları özellikle bazen kendinden geçiyor onun dışında Avrupa'nın en büyük liglerinde basaltı tüm takımların direk stoperi olur

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt