Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uç bir nokta en son izlediğim kadarıyla ahmed musa bitik vaziyetteydi.Alanya , antalya alsa şaşırmam.Ama buraya gelip form tutarsa eğer rakip beklere geçmiş olsun , sırtına alıp sonsuzluğa götürür

Belki ön protokol ile anlasacagimiz yazin icin transferleride sayiyordur ANK. Ben stoperden biri, yada Diagne gitmedigi an fazla transfer beklemiyorum. Max Onyekuru kiralik ve Aytac gelir diye düsünüyorum.

Ama dönem acildiginda gidenler olursa, belki baya heycanli bir transfer dönemi olur.

Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
*****.. Taylan.. Transfer
Transfer.. Transfer.. Onyekuru

***** feg/belh/kılınç dan biri form durumuna göre

Görülüyor ki onyekuru + 3 as adam lazım ilk 11e

İşte bu hamleler yapılırsa şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.
Tabiki bu hamleleri yapmak yetmez isimlerin kaliteside önemli.

................. Taylan.. 6 no...................
Trezeguet... Sigurdsson... Onyekuru
....................... Sorloth......................

Kalan 27 maç : 25 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet

Hiç bir takım seri galibiyetler alamıyor, önümüzdeki 10 hafta bunu yapabilen şampiyonluğa gidebilir çok kritik sürece girdik, herkes sürekli puan kaybetse de bir yerde bir kaç takım lehine kırılma olacaktır.

alanya biz ve fb bu konuda avantajlıydı en yakın rakibe 5+ puan fark atılmıştı ama değerlendiremedi üç takım da.

Hiç beklemiyordum. :asd:
1 gece ansızın diyelim :D
img-birgeceansizingelebilirimmaviboncuk-937.jpg

Nantes mısırlı çocuk için 2,5 teklif etmiş. Kulübü 5 istiyormuş.
Edit: Haberde Galatasaray'da ilgileniyor denilmiş. Ayrıca kulübü yerine başka forvet almadan bırakmayacağını açıklamış. Herkes biz değil tabi

Son düzenleme:
Alanya son 4 macin 3ünü kaybetmese farki acmisti. Simdi ayni puana geldik adamlarla

Alanya son 4 macin 3ünü kaybetmese farki acmisti. Simdi ayni puana geldik adamlarla

Sen de Karagümrükle Kayseri'ye puan vermesen ya da ne bileyim 90'da Alanya'dan saçma sapan bir gol yemesen farkla liderdin. Öyle mantık mı olur

Hiç bir takım seri galibiyetler alamıyor, önümüzdeki 10 hafta bunu yapabilen şampiyonluğa gidebilir çok kritik sürece girdik, herkes sürekli puan kaybetse de bir yerde bir kaç takım lehine kırılma olacaktır.

alanya biz ve fb bu konuda avantajlıydı en yakın rakibe 5+ puan fark atılmıştı ama değerlendiremedi üç takım da.
Bu sene ligde 7 galibiyet üst üste alan şampiyon olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt