- 3 Haziran 2015
- 57.047
- 66.168
- 4.143
Bisey bildigi yok zatenHala ali naciye falan inanacaksak ölelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisey bildigi yok zatenHala ali naciye falan inanacaksak ölelim![]()
Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
*****.. Taylan.. Transfer
Transfer.. Transfer.. Onyekuru
***** feg/belh/kılınç dan biri form durumuna göre
Görülüyor ki onyekuru + 3 as adam lazım ilk 11e
Umut kiralık ve opsiyonlu gelir sene sonu kesin alırız1m isterler zaten en az.
Umut u alirsak yabanci siniri kesin geliyor demektir bu. Yoksa yerliye en son ne zaman bonservis odedik ki
................. Taylan.. 6 no...................
Trezeguet... Sigurdsson... Onyekuru
....................... Sorloth......................
Kalan 27 maç : 25 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet
@Umut YILDIRIMOĞLUcimbombomun çocuğu umut'a laf yok.![]()
Saygı duyarım ben hakan Ünsal demiyorum umuta ama saracchi gibi devamlılığı zayıf bir adama hele hele yabancı sınırı gelecekken yatırım yapmak akıl karı gelmiyor yabancı hakkımızı ön tarafta kullanmak gerek diye düşünüyorumAğa yavaş yavaş sana olan güvenim sarsiliyor
Ligin son haftası u19 la çıkcaz maça Muslera forvet oynayacak, hayallerim büyük reis1 maglubiyet Kime karsi
Hiç beklemiyordum.

Alanya son 4 macin 3ünü kaybetmese farki acmisti. Simdi ayni puana geldik adamlarla
Bu sene ligde 7 galibiyet üst üste alan şampiyon olur.Hiç bir takım seri galibiyetler alamıyor, önümüzdeki 10 hafta bunu yapabilen şampiyonluğa gidebilir çok kritik sürece girdik, herkes sürekli puan kaybetse de bir yerde bir kaç takım lehine kırılma olacaktır.
alanya biz ve fb bu konuda avantajlıydı en yakın rakibe 5+ puan fark atılmıştı ama değerlendiremedi üç takım da.