Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Halil'i almak lazim. Rotasyon oyuncusu icin cok iyi.
Böyle böyle seviyeyi mağmaya indirdik.
Emre akbaba gelsin rotasyonda iş yapar,
Emre kilinc gelsin rotasyonda iş yapar,
Arda gelsin rotasyonda iş yapar,
Ömer gelsin rotasyonda iş yapar,
Ogulcan gelsin rotasyonda iş yapar.

Bizde rotasyonda iş yapacak bı 20tane oyuncu var zaten asıl iş as takımda iş yapacakları almak

Kuş iması ha hemen raporluyorum.
1608670197561.webp

Elimizde hepi topu 1 mil.€ var takımın eksiği say say bitmez forveti kanadı orta sahası uzar gider liste yönetim ya bu transfer dönemini de boş geçirip görevi bırakacak ya da Abdürrahim Albayrak stoperlerden birisini satıp ligimizdeki bir takımı zengin edecek

Bu senaryoyu daha önce de gördük herkes şey bekliyor Luyindama veya Marcao satılırsa Onyekuru'lar K.Sulemana'lar takıma yağacak olacağı gidip Aytaç Kara Salih Uçan olacak kendimizi kandırmayalım

Sen de Karagümrükle Kayseri'ye puan vermesen ya da ne bileyim 90'da Alanya'dan saçma sapan bir gol yemesen farkla liderdin. Öyle mantık mı olur
Eskiden olsa Anadolu takimlari 8.hafta gibi yavas yavas alt siralara düserdi ve yukarisi ile puan farki acilirdi. Artik büyük takimlar ciddi kan kaybetti. Virüsten dolayi seyircisiz oynanan maclarda artik ic saha - dis saha kavrami kalmadi denilebilir. Enteresan sonuclar cikiyor ortaya. Hic bir takim ve hoca ciddi bir fark yaratamadi.

Denizli yeni hocasiyla Alanya'ya karsi sanki bir büyük takima karsi oynuyormus gibi oynadi ve Alanya %80 topla oynamasina ragmen gol atamadi. Artik Alanya deplasmanda ciktigi maclarda Denizli gibi oyun anlayisina sahip takimlara alismali.

Üst üste yüksek tansiyonlu maclardan daha diri cikan takim bir adim öne cikacaktir. Simdi yavas yavas gecen senelere göre fazladan oynanacak olan 6 maca geliyoruz.

Bizim sansimiza sanirim hafta icine düsen maclarda 3 deplasmanimiz var. Konya, Ankaragücü ve Denizli bunlar da. Nispeten yumusak takimlar denilebilir (suan icin).

Beklenen sicramayi bence Besiktas yapacak. 4 mac üst üste hep helva takimlarla oynayacaklar. Bizi de yenerlerse ciddi anlamda avantaj yakalayacaklar.

Taylan’a alternatif

Kreatif ve kilit acan bir hucum oyuncusu ile golcu bir kanat oyuncusu isimizi görür

Forvet te lazim ama babel diagne ogulcan hatta Ali yavuz sezon sonuna kadar idare edebiliriz belki

Belki ön protokol ile anlasacagimiz yazin icin transferleride sayiyordur ANK. Ben stoperden biri, yada Diagne gitmedigi an fazla transfer beklemiyorum. Max Onyekuru kiralik ve Aytac gelir diye düsünüyorum.

Ama dönem acildiginda gidenler olursa, belki baya heycanli bir transfer dönemi olur.
Bu dedigin olursa, hele oynayanlardan olursa tam ayvayi yeriz, cunku aara falan yok dönem acildiginda maclar da devam edecek. Gidenler olacaksa gelenler de hemen gelip oynamasi lazim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt