- 18 Temmuz 2009
- 82.056
- 239.688
- 5.263
Bu sene ligde 7 galibiyet üst üste alan şampiyon olur.
Sıddık seni döverim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene ligde 7 galibiyet üst üste alan şampiyon olur.

yanında sapan varsa korkma rdaş@Sıddık Saraylı Beni korkutuyorsun.![]()
Böyle böyle seviyeyi mağmaya indirdik.Su Halil'i almak lazim. Rotasyon oyuncusu icin cok iyi.
Kuş iması ha hemen raporluyorum.yanında sapan varsa korkma rdaş
Kuş iması ha hemen raporluyorum.
Boşluğuma geldi.yanında sapan varsa korkma rdaş

Su Halil'i almak lazim. Rotasyon oyuncusu icin cok iyi.
Ber'at ederse gelecekİyi geceler berat geldi mi?

Eskiden olsa Anadolu takimlari 8.hafta gibi yavas yavas alt siralara düserdi ve yukarisi ile puan farki acilirdi. Artik büyük takimlar ciddi kan kaybetti. Virüsten dolayi seyircisiz oynanan maclarda artik ic saha - dis saha kavrami kalmadi denilebilir. Enteresan sonuclar cikiyor ortaya. Hic bir takim ve hoca ciddi bir fark yaratamadi.Sen de Karagümrükle Kayseri'ye puan vermesen ya da ne bileyim 90'da Alanya'dan saçma sapan bir gol yemesen farkla liderdin. Öyle mantık mı olur
Ber'at ederse gelecek![]()
Bu dedigin olursa, hele oynayanlardan olursa tam ayvayi yeriz, cunku aara falan yok dönem acildiginda maclar da devam edecek. Gidenler olacaksa gelenler de hemen gelip oynamasi lazim..Belki ön protokol ile anlasacagimiz yazin icin transferleride sayiyordur ANK. Ben stoperden biri, yada Diagne gitmedigi an fazla transfer beklemiyorum. Max Onyekuru kiralik ve Aytac gelir diye düsünüyorum.
Ama dönem acildiginda gidenler olursa, belki baya heycanli bir transfer dönemi olur.
Hayır vuruyolardı engelledim.Şu an sorun yok gibiBana mı vuruyorlar![]()
Peki bu 7 galibiyet ardindan 5 maglubiyet alirsa nolur??Bu sene ligde 7 galibiyet üst üste alan şampiyon olur.