Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaşım o tarz oyuncu yerinde taylan tarzı çok sert olmayan ama pozisyon bilgisi ve dinamizmi ile oynayan oyuncu oynatıyoruz. İrfan yerli statüsündeki en yaratıcı futbolcu olabilir. Büyük maçlarda kayboluyor olması elbette büyük handikap ama risk almadan sonucu öğrenemezsin(10 milyon euro aşırı uçuk, şuan için piyasa değeri 4-5 milyon euro olur.)

Büyük maçlarda kaybolduğu konusuna katılmıyorum renktaş

Zira Başakşehir takım olarak zaten üç büyüklere karşı rezilleri oynuyor haliyle irfanda etkileniyor bu durumdan

Avrupa’da falan irfanda visca da takır takır oynuyor hele viscanın Avrupa istatistikleri efsane

Taylan-İrfan-Belhanda(veya herhangi bir 10 numara) orta sahası bana göre olmaz

Melo(benzeri bir isim)

Taylan İrfan

Orta sahası olur hemde mükemmel olur

Yani en fazla 10 noyu sistemden çıkarırsak irfan iş yapar bizde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neşter lazım bu kadar basit nasıl Trabzon yolladı iki sene önce temizledi takımı Uğurcan yusuf Abdulkadir cikardi bizde de neşter zamanı geldi geçiyor .
Belhanda falcao etobo Babel ilk olarak maliyetli bu oyunculardan kurtulacaksın maaşlarından kurtulsak yeter
Şener sekidika ozornafor Ömer Bayram fatihtakas yada kiralik yolla
Marcao yada luyindama satış
2 forvet 2 kanat 2 orta saha bir defans 1 on numara tabi bu oyuncular direk 11 için dursun Özbek Tudor zamanı gibi her ne kadar çok para dagitsalar da 2 sene şampiyon olduk şuan ligde durum iyi olduğu icin ne yönetim ne hoca bu riski almaz ama sene sonunda illaki olacak bu yönetim gitsin belki yeni yönetime nasip olur

Marcao 15 milyon
Cagne 5 milyon
Falcao free
Jesse kiralik
Etobo fesh
Ozanfor kiralik
Gelenler
Irfancan 7 + 3 veya 8 + 2
Onyekuru 2+ 5
Luis Abraham free
Zikeranel free
Forvet?
Orta saha ?
Boyle birsey planlansa sanirim gec kaldik cunku Luis Abraham haberi hic cikmadi. Belki Luyindama gider x gelir ama stopere de para harcamak zorunda kalacagiz. Caulker'i filan Alanya neden biraksin?

@sporarena: Detay | Galatasaray Futbol Takımı doktorlarından Erman Büyükgök, 9 aydır primleri yatmadığı için TFF'ye ihtarname yollamıştı.

TFF kayıtlarına göre; Büyükgök, sarı kırmızılıları ile olan sözleşmesini 17 Aralık'ta tek taraflı olarak feshetti.

Büyükgök Galatasaray'a dava açacak.

Bende aynı fikirdeyim.Ama olmamış yabancı scout isimleri kaynıyor ortalıkda..Herkeesde dünden razı bu isimlere..o nasıl olacak.

bize devre arasında acil katkı sağlayacak, fark yaratacak oyuncular lazım.Bu tarz oyuncularıda çok büyük bir oranda kiralık bulabiliriz.özellikle üst düzey klüplerde bu tarz adamları kovalamalıyız.

Berat'a ciddi para istiyorlarmış. Adı geçen yabancı gençler 1-2 milyon euroya alınır.

@gsarayruhu1905: ÖZEL HABER: Christian Luyindama, Bahçelievler Nish İstanbul'dan yeni bir ev aldı.
IMG_2610.webp

Kraldama kalmalı zaten, Donk'a asla güven olmaz Luyi-Marcao süper ikili.

Büyük maçlarda kaybolduğu konusuna katılmıyorum renktaş

Zira Başakşehir takım olarak zaten üç büyüklere karşı rezilleri oynuyor haliyle irfanda etkileniyor bu durumdan

Avrupa’da falan irfanda visca da takır takır oynuyor hele viscanın Avrupa istatistikleri efsane

Taylan-İrfan-Belhanda(veya herhangi bir 10 numara) orta sahası bana göre olmaz

Melo(benzeri bir isim)

Taylan İrfan

Orta sahası olur hemde mükemmel olur

Yani en fazla 10 noyu sistemden çıkarırsak irfan iş yapar bizde

renktaşım ben irfanın büyük takımlarla oynarken özellikle üstüne baskı kurulunca oynayamadığını düşünüyorum(muhtemelen markajdan kurtulamıyor). Belhanda'nın olduğu herhangi bir üçlüyü zaten hiç mantıklı bulmuyorum. Ancak son söylediğin gibi taylan-Melo tarzı biri-irfan üçlüsü dinamik ve etkili olabilir, tek tereddütüm taylanın performansı düşebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt