Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.098
- 39.426
- 3.993
İrfan çok rahat Avrupa'ya transfer yapacak bence hatta geç bile kaldı şampiyonlar Ligi'nde gollerde atti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaşım o tarz oyuncu yerinde taylan tarzı çok sert olmayan ama pozisyon bilgisi ve dinamizmi ile oynayan oyuncu oynatıyoruz. İrfan yerli statüsündeki en yaratıcı futbolcu olabilir. Büyük maçlarda kayboluyor olması elbette büyük handikap ama risk almadan sonucu öğrenemezsin(10 milyon euro aşırı uçuk, şuan için piyasa değeri 4-5 milyon euro olur.)
Dakika 37
Ben karışmayacağım dedi , bu söz kalsın karışacaksın dedim diyor.
Tam olarak hatırladığımı söylememiş ama benzer.
Karagümrük sapık bi tqkım olma yolunda gidiyor
kimi almışlarki
Dogruysa gitmiyor@gsarayruhu1905: ÖZEL HABER: Evinin konumu yüzünden birkaç antrenmana geç kalan ve bu yüzden sıkıntı yaşayan Christian Luyindama, Florya'ya yakın bir konumdan yeni bir ev tuttu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bagdat caddesinden tutmuş diye duydum@gsarayruhu1905: ÖZEL HABER: Evinin konumu yüzünden birkaç antrenmana geç kalan ve bu yüzden sıkıntı yaşayan Christian Luyindama, Florya'ya yakın bir konumdan yeni bir ev tuttu.
Bende aynı fikirdeyim.Ama olmamış yabancı scout isimleri kaynıyor ortalıkda..Herkeesde dünden razı bu isimlere..o nasıl olacak.
bize devre arasında acil katkı sağlayacak, fark yaratacak oyuncular lazım.Bu tarz oyuncularıda çok büyük bir oranda kiralık bulabiliriz.özellikle üst düzey klüplerde bu tarz adamları kovalamalıyız.
renktaşım ben irfanın büyük takımlarla oynarken özellikle üstüne baskı kurulunca oynayamadığını düşünüyorum(muhtemelen markajdan kurtulamıyor). Belhanda'nın olduğu herhangi bir üçlüyü zaten hiç mantıklı bulmuyorum. Ancak son söylediğin gibi taylan-Melo tarzı biri-irfan üçlüsü dinamik ve etkili olabilir, tek tereddütüm taylanın performansı düşebilir.Büyük maçlarda kaybolduğu konusuna katılmıyorum renktaş
Zira Başakşehir takım olarak zaten üç büyüklere karşı rezilleri oynuyor haliyle irfanda etkileniyor bu durumdan
Avrupa’da falan irfanda visca da takır takır oynuyor hele viscanın Avrupa istatistikleri efsane
Taylan-İrfan-Belhanda(veya herhangi bir 10 numara) orta sahası bana göre olmaz
Melo(benzeri bir isim)
Taylan İrfan
Orta sahası olur hemde mükemmel olur
Yani en fazla 10 noyu sistemden çıkarırsak irfan iş yapar bizde