Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.322
- 7.188
- 2.358
Sami yeni troll sen misin kardeş.?Marcaoyu keske 9a biraksaydik romaya
En fazla 6 7m verirler şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami yeni troll sen misin kardeş.?Marcaoyu keske 9a biraksaydik romaya
En fazla 6 7m verirler şimdi
Ali Yavuz’a yapilan elestirilerden sonra kendine gelememissin adas![]()
Özkaynaktan yetişen topçuların yeri ayrı bende. Bartuğ'u da Emini de aynı şekilde savunurum ama kerem/saraççi/marcao sırf genç diye savunmam. Ali Yavuz'a yapılan eleştiri değildi sadece çoğu kişi içindeki pisliği kustu. Kaale almıyorum o yüzden o tarz postları.
Ne farkeder ki ? Marcao da bizim topçu eminde, ali yavuzda kerem de.Daha hayrını görduğumuz, karakteri duzgun kaç tane altyapı topçusu çıktı ? Ozan kabak mesela hocaya söz verdi kalacam diye ama ilk fırsatta gitti.Kapı yuzune bile bakmadı kimsenin.Kim bu kulube aidiyet hissediyorsa onu savunmalıyız.
Haberler öfkeli ajanstan mi renktasEtebo ile yollar ayrılıyormus gibi .
Herkes alt yapidan oyuncu cikmasini ister ama sen ayni Sergen gibi biraz fazla beklentiye giriyorsun gibi.Özkaynaktan yetişen topçuların yeri ayrı bende. Bartuğ'u da Emini de aynı şekilde savunurum ama kerem/saraççi/marcao sırf genç diye savunmam. Ali Yavuz'a yapılan eleştiri değildi sadece çoğu kişi içindeki pisliği kustu. Kaale almıyorum o yüzden o tarz postları.
Beklentim yok artık sadece hoşuma gidiyor kadroda olup süre almaları. Ne taraftarla ne mevcut kadro düzeniyle zor zaten altyapıdan veya başka takımdan gelen bir gencin başarılı olması. Çok yetenekli olup biran önce kendilerini kanıtlamaları gerekiyor +şans faktörü. Kerem o bariyeri kırıp kendini kanıtlamaya yakındı bu seferde covid oldu garibimHerkes alt yapidan oyuncu cikmasini ister ama sen ayni Sergen gibi biraz fazla beklentiye giriyorsun gibi.
Reis ne yapayım benle aynı düşünmüyorsun diye kendimi mi değiştireyim
Ayrı altyapıdan olmayını savunmam demedim sırf genç diye savunmam dedim.
Marcao olayının %75i trollük yavYok yav değiştir demedim.Sadece birazcık marcaoya haksızlık ediyorsun gibi.Ama senin görusun tabi
Öle deme rengim 6 m vasat sevicilere yeterde artar bile.Abi ne 6 7 milyonu ya elimizdeki para edecek nadir oyuncuları da böyle değersizleştirceksek biz nasıl oyuncu satacaz? Ndiaye de 16 milyon etmezdi ama satılıyor işte bu devirde bu paralara oyuncu. Marcao 15ten aşağı gitmemeli. 6 ya satarsak hem stoper hem forvet hem kanat mı alacaz o paraya?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hulk geliyosa Cpt. America ve Black Widow da gelsin.
Cpt. takım için Natasha benim için.
İrfancanı istiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cezalar moralimi bozmaktaNasılsın