Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu falçao kazığı olmasaydı ayrılacak diego costayı net isterdim.
kavga dövüş tekme tokat oynar 3 kişiyi sırtına alıp gider gol atar
yiyemeyiz artık falçaodan sonra bu yoğurtları

Ali Yavuz’a yapilan elestirilerden sonra kendine gelememissin adas ;D

Özkaynaktan yetişen topçuların yeri ayrı bende. Bartuğ'u da Emini de aynı şekilde savunurum ama kerem/saraççi/marcao sırf genç diye savunmam. Ali Yavuz'a yapılan eleştiri değildi sadece çoğu kişi içindeki pisliği kustu. Kaale almıyorum o yüzden o tarz postları.

3. Lig'de oynayan Türkgücü Münchenin baskani ve parayi sokan türk is adami görevine son veriyormus. Sirf böyle sey yüzünden bizi umarim kimse satin almaz. Adamlarin can sikilidigi an, takim boku yiyor resmen. Bunlarin liginde Uerdingen var, onlarinda rus bir sahibi var ve o da artik para sokmuyorum demis ve takim iflas edecek gibi duruyor.

Özkaynaktan yetişen topçuların yeri ayrı bende. Bartuğ'u da Emini de aynı şekilde savunurum ama kerem/saraççi/marcao sırf genç diye savunmam. Ali Yavuz'a yapılan eleştiri değildi sadece çoğu kişi içindeki pisliği kustu. Kaale almıyorum o yüzden o tarz postları.

Ne farkeder ki ? Marcao da bizim topçu eminde, ali yavuzda kerem de.Daha hayrını görduğumuz, karakteri duzgun kaç tane altyapı topçusu çıktı ? Ozan kabak mesela hocaya söz verdi kalacam diye ama ilk fırsatta gitti.Kapı yuzune bile bakmadı kimsenin.Kim bu kulube aidiyet hissediyorsa onu savunmalıyız.

Ne farkeder ki ? Marcao da bizim topçu eminde, ali yavuzda kerem de.Daha hayrını görduğumuz, karakteri duzgun kaç tane altyapı topçusu çıktı ? Ozan kabak mesela hocaya söz verdi kalacam diye ama ilk fırsatta gitti.Kapı yuzune bile bakmadı kimsenin.Kim bu kulube aidiyet hissediyorsa onu savunmalıyız.

Reis ne yapayım benle aynı düşünmüyorsun diye kendimi mi değiştireyim
Ayrı altyapıdan olmayını savunmam demedim sırf genç diye savunmam dedim.

Herkes alt yapidan oyuncu cikmasini ister ama sen ayni Sergen gibi biraz fazla beklentiye giriyorsun gibi.

Herkes alt yapidan oyuncu cikmasini ister ama sen ayni Sergen gibi biraz fazla beklentiye giriyorsun gibi.
Beklentim yok artık sadece hoşuma gidiyor kadroda olup süre almaları. Ne taraftarla ne mevcut kadro düzeniyle zor zaten altyapıdan veya başka takımdan gelen bir gencin başarılı olması. Çok yetenekli olup biran önce kendilerini kanıtlamaları gerekiyor +şans faktörü. Kerem o bariyeri kırıp kendini kanıtlamaya yakındı bu seferde covid oldu garibim

Reis ne yapayım benle aynı düşünmüyorsun diye kendimi mi değiştireyim
Ayrı altyapıdan olmayını savunmam demedim sırf genç diye savunmam dedim.

Yok yav değiştir demedim.Sadece birazcık marcaoya haksızlık ediyorsun gibi.Ama senin görusun tabi

Yok yav değiştir demedim.Sadece birazcık marcaoya haksızlık ediyorsun gibi.Ama senin görusun tabi
Marcao olayının %75i trollük yav
Yoksa seviyorum marcaoyu da
Saha dışındaki hareketleri
Hava topuna çıkamaması falan deli ediyor beni.
Aldığı tüm sarı kartlar neredeyse salak salak yükselip rakibi kündeye getirdiği pozisyonlar. Mükemmel bir ayağı var ama bir yandan da bu kadar bariz defoları olan ve bu defoları da gidiremeyen bir topçu 2 haneli rakama satılır mı sence? Benim pek inancım kalmadı

Abi ne 6 7 milyonu ya elimizdeki para edecek nadir oyuncuları da böyle değersizleştirceksek biz nasıl oyuncu satacaz? Ndiaye de 16 milyon etmezdi ama satılıyor işte bu devirde bu paralara oyuncu. Marcao 15ten aşağı gitmemeli. 6 ya satarsak hem stoper hem forvet hem kanat mı alacaz o paraya?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öle deme rengim 6 m vasat sevicilere yeterde artar bile.

2 caulker, 2 koita, 2 de halile veririz. Daha bedava aytaç salih var, ohh ohh allah bereket versin

keitaaardaaaaaa.jpg

İrfancanı istiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt