Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(FACEBOOK)
32.PNG

Fatih Terim ; Etebo, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne ile yolların ayrılması yönünde rapor verdi.
Devre arasında istediği isimler ; Onyekuru, Ahmet Musa, Seri, Salih Uçan ve Ayraç Kara ve Yaremchuk
[ @haldundomac / YouTube]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaremchuku gorunce sallama olduğuna kanaat getirdim 10 milyonumuz mu varmış bizim

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4AE6EABD-7418-425D-BE27-8FF13F84C501.png

bunu nasıl nerede yaparız? gördügünüz site insanları kazıklıyor, yollamıyorlar telefon kaplarını.

Diagne veya Luyindama/Marcao gitmeden, bonservisli transfer beklemiyorum. Bizimkiler anca Aytac + Onyekuru kiralik getirir transfer periyoduna hazirliyorum kendimi.

hoca ısrarla oyunu savunmadan başlatmak istiyor bu yüzden seriyi istiyor ama seri gelecekse kanatları uçuralım adam gibi santrafor alalım

------taylan seri------
kalu--de la cruz--henry
--------?????-----------
forvet aklıma gelmedi ama pivot olmasın mümkünse fişek gibi olsun,fizik gücü sağlam olsun bunun için 1.90 olmasına gerek yok ve lütfen hangi parayla diye yazmayın salih,aytaç gelsin diyecek halim yok..

hoca ısrarla oyunu savunmadan başlatmak istiyor bu yüzden seriyi istiyor ama seri gelecekse kanatları uçuralım adam gibi santrafor alalım

------taylan seri------
kalu--de la cruz--henry
--------?????-----------
forvet aklıma gelmedi ama pivot olmasın mümkünse fişek gibi olsun,fizik gücü sağlam olsun bunun için 1.90 olmasına gerek yok ve lütfen hangi parayla diye yazmayın salih,aytaç gelsin diyecek halim yok..
Senin dediğin hem fiziği kuvvetli hem de fişek gibi forvet aguero sanırım

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt