Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Ben 5 demiştim şimdiden 6 oldu yayok ben silmedim ama o konuyu actigim icin baya linc edilmistim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 5 demiştim şimdiden 6 oldu yayok ben silmedim ama o konuyu actigim icin baya linc edilmistim
Luyindama'yı biz 8'e aldık zaten, 10'dan aşağı satılması imkansız. Sakatlık sonrası tam toparlanamadı ama kötü bir stoper değil.
5'e alabileceğini düşünen varsa başını alsın.
Bu kadar da abartılmaz ya 10 milyona havada kaparlar luyiyi epl takımlarısenin kaça aldığının bir önemi yok ki, belhanda'ya 10m para verdik git sat şimdi 10m euro kim verir ona
luyindama yerine donk'u kullanıyor hoca, sakatlık vs toparlayamadı zaten luyindama. eski haline kıyasla ahı gitmiş vahı kalmış. sezonun 2. yarısı toparlar, performansı yükselir o zaman piyasasını yapar yine ama şuan 10m falan etmez luyi
Ne 10u. 15 istiyoruz en az. Aston villa ve everton istiyorsenin kaça aldığının bir önemi yok ki, belhanda'ya 10m para verdik git sat şimdi 10m euro kim verir ona
luyindama yerine donk'u kullanıyor hoca, sakatlık vs toparlayamadı zaten luyindama. eski haline kıyasla ahı gitmiş vahı kalmış. sezonun 2. yarısı toparlar, performansı yükselir o zaman piyasasını yapar yine ama şuan 10m falan etmez luyi
Bu arada o Karagümrük yenilgisi sonrası 4 maç üzerindendi. 5 maç değil.Ben 5 demiştim şimdiden 6 oldu ya![]()
Hızlı kanat, zımbacı forvet ve basan orta saha lütfen
Transfer nezaman açılıyor ? İlk uçakla onyekuru gelmeli
senin kaça aldığının bir önemi yok ki, belhanda'ya 10m para verdik git sat şimdi 10m euro kim verir ona
Orta sahada boyle bir eksikligimiz oldugu belli oluyor zatenOrta sahaya seri değil de top kapma yüzdesi yüksek birini alsak daha iyi olmaz mı???
bence onyekuru aradığımız adam değil.
hıza ihtiyacımız olduğu kesin ama aynı zamanda dribling yapıp adam esksiltmeli gelecek oyuncu.