- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
luyindama icin 15 milyon + cenk'i verseler ne dersiniz? 15 milyonu tercih ederiz diyenlerin agir basacagini saniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun cevabını karikatürle verecektim ama yasak.Mesajdan atayım.Telif olduğundan dolayı sadece asist güzel olunca gelişine güzel vurdumNe diyeceğimi de bilemedim , dondum valla![]()
15 i alalim muzmin sakat cenk eksik kalsinluyindama icin 15 milyon + cenk'i verseler ne dersiniz? 15 milyonu tercih ederiz diyenlerin agir basacagini saniyorum.
Everton haberleri balon, adamlarin zaten 4 tane iyi stoperi varluyindama icin 15 milyon + cenk'i verseler ne dersiniz? 15 milyonu tercih ederiz diyenlerin agir basacagini saniyorum.
İsterse olur..Yok birde olmasin aytac 11 oyuncusu mu
Oyuncu çok var ama bizde paradan ziyade getirecek yönetici sıkıntısı varyaz döneminde ismi geçti bizle
g.sevgisi paylaşmıştı
Polonyadan golcü alacaksın boş yok sloganı gibilerkolibaliye üzülmedim pek. İzlediğimde de beğenmemiştim ama Modere hala üzülüyorum :crushed:
Cenk bomboş bir adam bir yıllık patlama sonrada tamamen patlayan bir balon olduğu ortaya çıktı bakma yüksek bonservise gidip düzgün de bir karaktere sahip olduğu için iyi gibi lanse ediliyorluyindama icin 15 milyon + cenk'i verseler ne dersiniz? 15 milyonu tercih ederiz diyenlerin agir basacagini saniyorum.
Premier lig takimlarindan birine 15 milyondan asagi oyuncu satmak büyük salaklik olur. Ha bence luyindama satilmamali. Yönetim zaten stoper almaz. Hadi aldi diyelim, uyum saglamasi falan problem. Devre arası bu kadar kritik bir adami satmaya gerek yok.
Teklif gelse satılır. Satılmazsa sözleşme uzatacağının garantisi var mı
Elden bedavaya kaybetmek de var.
O zaman gelen para ile kadro kurmak lazim. İrfan+onyekuru alinirsa iyi
Vay be Tahir görmeyeli çok değişmişsin..Luyindamadan önce Falcao ve Diagneden kurtulmak lazım. Babel Oğulcan AYK idare eder her türlü.
Oyuncu satarsak büyük değişime gireriz diye düşünüyorum. Bakalım ilk kimi satacağız/göndereceğiz
Cenk bomboş bir adam bir yıllık patlama sonrada tamamen patlayan bir balon olduğu ortaya çıktı bakma yüksek bonservise gidip düzgün de bir karaktere sahip olduğu için iyi gibi lanse ediliyor
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindamadan önce Falcao ve Diagneden kurtulmak lazım. Babel Oğulcan AYK idare eder her türlü.
Oyuncu satarsak büyük değişime gireriz diye düşünüyorum. Bakalım ilk kimi satacağız/göndereceğiz