Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luyindama icin 15 milyon + cenk'i verseler ne dersiniz? 15 milyonu tercih ederiz diyenlerin agir basacagini saniyorum.

Premier lig takimlarindan birine 15 milyondan asagi oyuncu satmak büyük salaklik olur. Ha bence luyindama satilmamali. Yönetim zaten stoper almaz. Hadi aldi diyelim, uyum saglamasi falan problem. Devre arası bu kadar kritik bir adami satmaya gerek yok.

Premier lig takimlarindan birine 15 milyondan asagi oyuncu satmak büyük salaklik olur. Ha bence luyindama satilmamali. Yönetim zaten stoper almaz. Hadi aldi diyelim, uyum saglamasi falan problem. Devre arası bu kadar kritik bir adami satmaya gerek yok.

Teklif gelse satılır. Satılmazsa sözleşme uzatacağının garantisi var mı
Elden bedavaya kaybetmek de var.

Emre Akbaba + para = Irfan Can Kahveci
Luyindamayı Satarsak bence bütün parayi Onyekuruya gömeriz bonservisiyle gelir bu defa hoca cok seviyor
Emre akbaba da Basaksehire cok faydalı olur 4 2 3 1 oynuyorlar
Irfanda bize cok faydalı olur bizde 4 1 4 1 oynuyoruz

Zurichte oynayan Aiyegun Tosin var mesela sağ kanat için hem 4-3-3 un sağında hem de 3-5-2 nin sağında oynayabiliyor tarz olarak prime zamanındaki Antonio Valencia ya benzetiyorum 2019 da 450 bin Euro'ya zurich almıştı 1.5 a biter baya iyi adam topu rakibin üstüne sürüp son çizgiye inmesi rakibi baya yoruyor oldukça hızlı bir oyuncu 21 yaşında o da sanırım

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocak ayının ilk haftasında 27 yaşına girecek, Kongo milli takımında(!) 15 maça çıkmış, Avrupa kariyeri Standard Liege ve Galatasaray olan Luyindama'ya 10 milyon euro teklif gelirse öpüp başınıza koyun.
Yetmedi geçen sene bizi perişan ettiler CL'de, her maç 5 gol yedik neredeyse. Bu maçlarda öyle ya da böyle Luyindama'da oynadı.

Covid-19 dünya da her takıma fena vurdu. Herkes, ama herkes ciddi maddi zarar gördü. Kimse öyle kafasına göre 15-20 milyon euro vermez, veremez.
Galatasaray kulübü de şu an kulübe girebilecek 10 milyon euro için takla atar. Yaklaşık 90 milyon TL eder.

Luyindama gider, Ozornwafor oynar. Bir şekilde bunu sistem haline getirmeliyiz. Ozornwafor olmuyorsa bir başka Afrikalıyı deneyebiliriz.

Ama ayağı (pasları, uzun topları) kötü olan Luyindama'dan öyle beklentiniz uçuk olmasın. Hayaliniz de ki teklif gelmez.

Luyindamadan önce Falcao ve Diagneden kurtulmak lazım. Babel Oğulcan AYK idare eder her türlü.
Oyuncu satarsak büyük değişime gireriz diye düşünüyorum. Bakalım ilk kimi satacağız/göndereceğiz

Takimin temel 2 eksigi var. En onde gelen forvet. Bu takima bir forvet alinsin, insanlar soka girecek ulan biz neden iskence cektik senelerdir diye. Onyekuru ise yedek planda is yapar. Biz hala mac kopartamiyoruz. Feghouli ve arda kanatlari ile de koparmamiz zor. Onyekuru olsa ilk golu attığımiz her mac farka gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt