Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.084
- 51.085
- 3.683
Çok doğru söylüyosun Can..Transferin ilk gunu transferler gelmeli. Apo bu isi cozecektir. Guveniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru söylüyosun Can..Transferin ilk gunu transferler gelmeli. Apo bu isi cozecektir. Guveniyorum
Koita hamlesi bekliyorumTransferin ilk gunu transferler gelmeli. Apo bu isi cozecektir. Guveniyorum
Kafa topuna kim cikacak renkdas defanstta. Kevgir oluruz yan toplardaLuyindama yerine Denayer gibi bir stoper lazım
İrfan taylan emre kilinc ortasahasi nasil ?
Oyle deme renktas, Luyindama sadece Standard Liege ve Galatasaray’da oynadi, Marcao ise Chaves ve Galatasaray’da, ikisinin satislarindan toplam 10m civari alirsak opup basimiza koyalim.Bu yaz transfer döneminde 42 tane oyuncu 15 milyon ve daha fazlaya PL'e transfer olmus.
Cok yumusak kalir ama iyi
Oyun ici etkinligi arttigi icindir. Visca uzerinden donuyordu eskiden tum toplarİrfana karsi düşüncelerim olumlu olmaya ilerliyor.
Onun haberini ManuLonjon yapmıştı yeni yıla girmeden önce.Geçen sene Saracchi ve Onyekuru transfer dönemi açılır açılmaz gelmişti yoksa, Gizli şekilde yürüttüğümüz görüşmeler olabilir belki Aytaç falan dışında elbet.
1.5 seneligine onyekuruyu kiralayabilirsek keremle birlikte solu baya baya götürürüz
yaz dönemi sag tarafa benzer bir operasyon cekmek lazim. bir yabanci, bir türk olmak üzere 2 takviye sag tarafi ihya edecektir
linnes olsun mariano olsun omar olsun orada istikrarli bir sekilde destek görmedi