Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.573
- 91.673
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocayı rahmetli Ali Samiyen bile kovamaz.Oyle biri yok
Aytaç gelsin bence taylanı yedekler. yerli oyunculardan aldıgımız verim cok iyi şu dönem. forvetede sağlam bi santrafor bulmalıyız
10 milyon cok az para.![]()
Transfert : Everton ne lâche toujours pas Christian Luyindama - Africa Top Sports
Christian Luyindama serait la priorité absolue d’Everton. Le club anglais compte tout faire pour déloger l’international congolais de Galatasaray. Performant depuis plusieurs saisons en Turquie, Luyindama a été stoppé dans […]www.africatopsports.com
Boss icin teklif varmış.
Bossa 10 milyonluk teklif gelmis diyorlar ustat. 7.5u kuruya mi gomeceklerOnyekuru icin 7.,5 milyon yuroyu nereden buluyor musuz onunla ilgili gelisme de var mi acep
Ahmaklık olur.Bossa 10 milyonluk teklif gelmis diyorlar ustat. 7.5u kuruya mi gomecekler
Hem filmden hem topçudan anlayan bir renktaşımızBoss+cagne parasına
Ahmed musa+irfan+genç bir stoper almamiz lazım.. 10 milyon falan komik paralar boss icin.. irfanı alma ihtimalimiz varsa onyekuru yerine bu transfere odaklanmaliyiz son halini bilmiyorum ama bedava Ahmed Musa alinabilecek bir risk ..
Bizde ahmak cok rts bilmen lzmAhmaklık olur.
Valla bunun yerine costa daha mantikli olur ama o nu da istemiyorum. Illahi bi yildiz olacaksa teixeira olmalifalcao devre arası amerikaya giderse beleş bir pato alsak iyi olmazmı valla galatasaray formasıyla çok izlemek isterdim.
Alexandre Pato - Oyuncu profili