- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
has hüs yolcu oldu alanyaya üzülelim diye bilerek mi tekrarlıyorsunŞahsi fikrim
İrfan>dorukhan>finger > aytaç> salih>hashus
Yerlilerde oncelik siralamamiz bu olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
has hüs yolcu oldu alanyaya üzülelim diye bilerek mi tekrarlıyorsunŞahsi fikrim
İrfan>dorukhan>finger > aytaç> salih>hashus
Yerlilerde oncelik siralamamiz bu olmali
g.rodrigues bizde oynarken tek başına şampiyon yapmıştı hala aklı burda bizde gelirse uçurur onye dediğimiz adam uçurtma zaten iki uçurtma kanatlı fatih terim ball futbolu herşey olabilir fakat bu yönetimle zor oyuncu alamıyolar hala türkiye içi salih malih zor
g.rodrigues bizde oynarken tek başına şampiyon yapmıştı hala aklı burda bizde gelirse uçurur onye dediğimiz adam uçurtma zaten iki uçurtma kanatlı fatih terim ball futbolu herşey olabilir fakat bu yönetimle zor oyuncu alamıyolar hala türkiye içi salih malih zor
has hüs yolcu oldu alanyaya üzülelim diye bilerek mi tekrarlıyorsun![]()
Sarriball dediğimiz dikey pas oyununun orta saha kurgusu nettir: Advanced playmaker, ball winning midfielder, registadan oluşan bir orta saha. Fatih Terim'in bu oyunu alıp: Regista Advanced Playmaker-Mezzala şeklinde bir kurguya döndürmesi ve şampiyonluğa yürümesi
1-g.rodrigues bedava gelecek31 yasinda hizi ile is yapan bir adamin alinmasi ne kadar mantıklı ?
mümkünse bu özellige sahip olmayan oyunculari alalim1-g.rodrigues bedava gelecek
2-büyük galatasaraylı
3-fatih terimin manevi evladı az parayada oynar
4-bu yönetim hashüs kenan aytaç salih dışında alabileceği en mantıklı isim
5-hızıyla hucuma renk katar
Sinirlenme yigidim. Transfer haberi ver
1-g.rodrigues bedava gelecek
2-büyük galatasaraylı

2-büyük galatasaraylı
Bedava nasil gelsin yahu adamin sözleşmesi yok mu ? Gelecege transfer yapacaksak 31 yasinda adamin alinmasi sacmalik.
2-büyük galatasaraylı
Garry Rodrigues, Fatih Terim'i arayarak 'Galatasaray'a dönmek istiyorum baba' dedi. [Fotomaç]
Aga sil bunu çok iyi niyetli belli ki çok da iyi bir Galatasaraylisin ama bu adam çok çok çok abartılı bir öneri oldu
bana kalsa bu adamı alalım real madrid felan peşinde ama para yok vizyon yok yönetimde 1 yaz transfer dönemi boyunca etobo gibi ptt topçusunu zor getirdiler

Tam bir sinameki orta saha hiç sevmemDenis suarezi alalım