- 10 Haziran 2012
- 4.114
- 1.869
- 1.413
Bende ilk 11 icin Memphis Depay'ı isterim mesela ama o olur mu acaba☺☺İkisini de istemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ilk 11 icin Memphis Depay'ı isterim mesela ama o olur mu acaba☺☺İkisini de istemem
Depay değil ama Onye olabilir.Bende ilk 11 icin Memphis Depay'ı isterim mesela ama o olur mu acaba☺☺
50-60 milyon euroya rizeyi mi satacak bu adam ahahhahahaTaylan-İrfan
Trezeguet Talisca Onyekuru
Sörloth
Apo bize ligin bug ı olan bu 11 i kuracak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan-İrfan
Trezeguet Talisca Onyekuru
Sörloth
Apo bize ligin bug ı olan bu 11 i kuracak
50-60 milyon euroya rizeyi mi satacak bu adam ahahhahaha
Vay cakaall. Biliyor vermiyecegimizi bide ayak yapiyorGöksel Gümüşdağ: İrfan Can elimizdeki en önemli değerlerden. Bonservisini Türkiye'den bir kulübün ödemesi zor. Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum.
Galatasaray, Başakşehirli İrfan Can Kahveci'nin transferi için düğmeye bastı.
Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın ayrılmasına sıcak bakmamakla birlikte Galatasaray'ın teklifini de dinleyebileceğini iletti.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
o hattricki yapmasa çökerdikGöksel Gümüşdağ: İrfan Can elimizdeki en önemli değerlerden. Bonservisini Türkiye'den bir kulübün ödemesi zor. Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum.
Galatasaray, Başakşehirli İrfan Can Kahveci'nin transferi için düğmeye bastı.
Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın ayrılmasına sıcak bakmamakla birlikte Galatasaray'ın teklifini de dinleyebileceğini iletti.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
10 milyon Euro Cash verdik
Şampiyon olduğumuz içinde 3 milyon Euro bonus verdik
13 milyon Euro’ya geldi
Akıl alır bir rakam değil gerçekten herkesin gözümün önündeki yeteneksiz bir topçuya bu rakamlar verilmesi..
Bu kadar salak olunmaz şimdi 13 liramiz olsa var ya neler yapardık. Direk irfana gömerdi gerçi Albayrak

O dönemde bir sürü topçu varken ha tetteh ha alan ha pato derken gittik panik transferi yaptık ama benim asıl anlamadığım olay elimizde o kadar para varken hiç eli yüzü düzgün forvet bulamadık mı yav? Paramız göz göre göre çöp oldu.10 milyon Euro Cash verdik
Şampiyon olduğumuz içinde 3 milyon Euro bonus verdik
13 milyon Euro’ya geldi
Akıl alır bir rakam değil gerçekten herkesin gözümün önündeki yeteneksiz bir topçuya bu rakamlar verilmesi..
Şu yetersiz topçuları takasta kullanıp faydalı oyuncular alabilsek keşke
Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.
Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?
1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?
Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.
Gomis de net çözümdü mesela.
Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?
Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama
Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!
Hüseyin ne alaka? Emin 10 basarGalatasaray, Trabzonspor'dan Abdülkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen ile ilgileniyor.
@skorermilliyet
Neden Olmasın Hayat....
O dönemde bir sürü topçu varken ha tetteh ha alan ha pato derken gittik panik transferi yaptık ama benim asıl anlamadığım olay elimizde o kadar para varken hiç eli yüzü düzgün forvet bulamadık mı yav? Paramız göz göre göre çöp oldu.
Biz 3. haftada oynamadik mi bunlarla6.hafta
Forvet olayı başlı başına rezillik yav tarihte görülmüş müdür acaba?Aslında bu yönetime bakınca Onye’den daha iyisini alamayacağımız gerçeğiylede yüzleşmek zorunda kalıyoruz maalesef.Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.
Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?
1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?
Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.
Gomis de net çözümdü mesela.
Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?
Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama
Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!