Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel Gümüşdağ: İrfan Can elimizdeki en önemli değerlerden. Bonservisini Türkiye'den bir kulübün ödemesi zor. Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum.

Galatasaray, Başakşehirli İrfan Can Kahveci'nin transferi için düğmeye bastı.

Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın ayrılmasına sıcak bakmamakla birlikte Galatasaray'ın teklifini de dinleyebileceğini iletti.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Göksel Gümüşdağ: İrfan Can elimizdeki en önemli değerlerden. Bonservisini Türkiye'den bir kulübün ödemesi zor. Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum.

Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın ayrılmasına sıcak bakmamakla birlikte Galatasaray'ın teklifini de dinleyebileceğini iletti.

Vay cakaall. Biliyor vermiyecegimizi bide ayak yapiyor

o hattricki yapmasa çökerdik

Şu yetersiz topçuları takasta kullanıp faydalı oyuncular alabilsek keşke

10 milyon Euro Cash verdik

Şampiyon olduğumuz içinde 3 milyon Euro bonus verdik

13 milyon Euro’ya geldi

Akıl alır bir rakam değil gerçekten herkesin gözümün önündeki yeteneksiz bir topçuya bu rakamlar verilmesi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dönemde bir sürü topçu varken ha tetteh ha alan ha pato derken gittik panik transferi yaptık ama benim asıl anlamadığım olay elimizde o kadar para varken hiç eli yüzü düzgün forvet bulamadık mı yav? Paramız göz göre göre çöp oldu.

Şu yetersiz topçuları takasta kullanıp faydalı oyuncular alabilsek keşke

Yıllarca Anadolu kulüpleri maaşları karşılayamayız diye takasa yanaşmadı ama gittikçe maaşlar düşüyor ilerleyen zamanlarda 2-3 oyuncu verip 1 oyuncu alma takaslarını görebiliriz

Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.

Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?

1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?

Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.

Gomis de net çözümdü mesela.

Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?

Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama

Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!

Bizim en büyük sorunumuz transfer işinden anlayan yönetici eksikliği.Buradaki taraftarların işi bu olmadığı için hemen isim söyleyemeyebilir.Bunu bilecek adamlar yöneticiler.Bu scoutda görevli kişiler olur, profesyonel olur artık ne haltsa..

mesela bjk kendi camiasında gerçekten bu tarz adamlardan faydalanıyor.
biz ise ahbap çavuş ilişkisiyle iş yapıyoruz.Albayyrak gibi adamın transfer işiyle ilgilenmesi çok büyük rezillikdir.Ve biz bu duruma gerekli tepkiyi vermiyoruz.Bizim başımızdakilerin özellikle Fatih terimin scout ekibinide çok fazla dinlediğini düşünmüyorum.

Diagne gibi bir adama 13 milyon vermek başlı başına istifa sebebidir.
Burada gomisin gitmesinide hata olarak kabul etmiyorum.Adam o kadar para göz ki zaten çok ciddi para alıyorsun birde durup dururken utanmadan zam istiyorsun.Gomisin çok konuşulmasının nedeni daha sonra transferlerde rezillik yaşanmasıdır.Doğru adam bulunsaydı gomisin esamesi okunmazdı.

O dönemde bir sürü topçu varken ha tetteh ha alan ha pato derken gittik panik transferi yaptık ama benim asıl anlamadığım olay elimizde o kadar para varken hiç eli yüzü düzgün forvet bulamadık mı yav? Paramız göz göre göre çöp oldu.

Aynı dönem haaland salzburga gitmişti 8 milyon Euro’ya

Muhtemelen 13 ü verseydik moldeye bize bırakırlardı :cry:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.

Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?

1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?

Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.

Gomis de net çözümdü mesela.

Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?

Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama

Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!
Forvet olayı başlı başına rezillik yav tarihte görülmüş müdür acaba?Aslında bu yönetime bakınca Onye’den daha iyisini alamayacağımız gerçeğiylede yüzleşmek zorunda kalıyoruz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt