Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkt'a baktim da, Pelkas icin 1.6 milyon euro odemisler yaziyor :)

Toplam satis rakami: 23 milyon euro

Toplam bonservisli giderler: 8,92 milyon euro
Samatta'yı zorunlu satın alma ile aldılar. +8 falan vardır o. Kiralık almalarının sebebi zaten lig limitine takılmamaktı. Oyuncu gönderemezlerse iyi oyuncu alamazlar

Acaba bizim zamanında Sabri ye tesislerde yemek vermediğimiz gibi Monaco da Onyekuru ya mı yemek vermiyor.

sent via GSC

Bizim zaten 1 milyon Euro bütçemiz yok muydu ? Transfermarkt hala 1 milyon Euro yazıyor bütçe

Telles’i sattık oradan gelen %15 neden eklenmedi acaba

Şu an ffp doğrultusunda ne kadar harcayabiliyoruz net bilen var mı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonuslar eklenmiyor ama Adem ile Ahmet alacaklarını bırakmıştı. Onlar ekleniyor. O da yaklaşık 1,5 falan yapıyor diye biliyorum.

Hoca kiralık istemiyorum demişti ama sürekli kiralık haberleri çıkıyor

Onyekurunun yaptigini tek ben mi begenmiyorum? Önce ülkesine gidiyor ve orda hali sahada oynayarak kendini fit tutuyor. Sonra takimina provokasyon olsun diye Paris formasiyla resim cekiyor.

Düsününsenize biz Marcaou veya Luyindamayi satmayi isterken bunlardan birisi aynisini yapsa, baya küfür yemez mi? Bir de Onyekuru hafiften iyi sezon gecirirse, ve aldigimiz fiyatin 3-4 milyon üstünde teklif gelirse, sorun yapip kacmayi ister karakteri var sanki..

Ayni mantikla Gomisi yollamak da dogru dedin muhtemelen ve bi kabaca 30 milyon copte su an ve hala forvet ariyoruz.

Mustafa Cengiz su an GS in cikarabilecegi en iyi baskan. Kadrosunu degistirmeli. Apoyla vs olacak isler degil.

Diagne dediklerinde hayir diyen nadir kisilerdendim burada. O da denenmemisti ve goz gore gore girdi.

Burak elmas da ayni diagne gibi olur.

cengiz çıkarabileceğimiz en iyi başkansa biz kapıya kildi vuralım.
Ben daha ileriye gidiyorum.Bu adamların Galatasaraylı olguğunada inanmıyorum..Sırf reklamını yapmak için başkan oluyorlar bunlar. Aynı aysal gibi dursun gibi..

diagneyi sakaktaki 10 yaşında çocuğa izlettir o paralar etmeyeceğini söyler.burak elmas cengizden kötü olmaz.En fazla onun kadar olur.

abi ben pelkasla beraber limitlerinin bittiğini biliyorum bonservis+tff limitini öyle doldurmuşlardı
17 Muric
4 Jailsson
Gelenler
Samatta 7.5
Stoper 4 milyon ( Almanya kaynakli)
2 milyon lemos
3 milyon Pelkas
2 milyon Nazim
Bir de Rize'nin payi var. %15 miydi?
Diger Ademi filan free miydi?

Onyekurunun yaptigini tek ben mi begenmiyorum? Önce ülkesine gidiyor ve orda hali sahada oynayarak kendini fit tutuyor. Sonra takimina provokasyon olsun diye Paris formasiyla resim cekiyor.

Düsününsenize biz Marcaou veya Luyindamayi satmayi isterken bunlardan birisi aynisini yapsa, baya küfür yemez mi? Bir de Onyekuru hafiften iyi sezon gecirirse, ve aldigimiz fiyatin 3-4 milyon üstünde teklif gelirse, sorun yapip kacmayi ister karakteri var sanki..
Onyekuru bu bir avuç mutluluk istiyor sadece. Baba şefkati.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt