Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peter Etebo ve Sofiane Feghouli’nin tedavisine devam edildi.

Ryan Babel, kondisyonerler eşliğinde özel bir program dâhilinde çalıştı.

Arteta: Kiralık opsiyonlar bulabilir miyiz diye bazı oyuncularla ilgili görüşmeler yaptık çünkü kadromuzda sayı çok fazla. Ancak tekrar söylüyorum şu anda herhangi bir şeyi doğrulayamam.

alabiliriz burdan

a.albayrak transferlerden elini ayağını çekti adam gidip o dönem falcaoyu ikna etmişti o dönem için büyük işti falcao patlayınca transfere karışmıyor parada vermiyor cebinde parası olan adam gelip başkan olmalı artık cebinden verecek 10-20 milyon euro getirecek 3-5 yıldız ünal aysal dönemini özlüyorum dursun özbek dönemini özlüyorum şimdi eski başkanlara düşman olanlar beni eleştirebilir ama şuanki yönetimden 10 kat iyiydiler en azından yıldız yağıyordu havalimanlarında oyuncu karşılışıyorduk bir heyecan vardı

Tabiki ekonomik olarak güçlü bir başkan ve yönetim bizi şu dönemde çok rahatlatır.fakat aysal zengindi ne oldu karşılıksız hiçbir şekilde ekonomik katkı sağlamadı bu klübe..Yani cebinde akep var.koç gibi birisi gelirse bu klüp çağ atlar.emre ve o transferleri yapanlar resmen rezil ettiler adamı.

inan hepsi aynı birbirlerinden hiçbir farkı yok.
Yılız,genç vsss saplantısında olmamamız gerekiyor.Önemli olan doğru planlamayı yapıp doğru oyuncuları almak.Bu yıldızda olur, gençde olur,kiralıkda olur, bonservisi yüksekde olur.

Bu kacirdigi golller ile sac bas yoldurtuyor evet ama defansi tirstirdigi icin adamlar ileri cikmaya yemiyor sif bu yuzden alacaksin bu adami adamlar cikamayacak. gol kaciriyormis fizigi kotuymus faso fiso bi arkadas demisti adam o kadar hizliki omuz omuza girmek icin yakalayamiyorlarki Onyekuruyu ikili mucadeleler de gelsin her turlu is yapar.

Hep öyle olur zaten yüzyılın en kötü feneri leş jailson boş koşu atma..
Peki bu fener ligin ilk yarısi yüzyılın en kötü feneri değil miydi niye pozisyona girmeden maç bitirdik ?
Bizde fenere ne iyi kadorlarla fenerin ne lesh kadrolari varken bile dis geciremiyorduk arkadas bos yapmis

Bu kacirdigi golller ile sac bas yoldurtuyor evet ama defansi tirstirdigi icin adamlar ileri cikmaya yemiyor sif bu yuzden alacaksin bu adami adamlar cikamayacak. gol kaciriyormis fizigi kotuymus faso fiso bi arkadas demisti adam o kadar hizliki omuz omuza girmek icin yakalayamiyorlarki Onyekuruyu ikili mucadeleler de gelsin her turlu is yapar.
Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD

56311a9ebe394e13bb22c25193cd7c8c.jpeg

Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Ben mac sirasinda gol kaciran adama soverim ama ayni zamanda da severim atak oyuncusu seni heycanlandiracak yeri geldiginde delirtecek sakin sakin mac izlemek isteyenleri bilemem.Gol kacar abi illa kacar onemli olan o golleri kacirarak rakibi korkutmak

Diego Costa gündemde yok.
Ali Akman’a teklif yapıldı oyuncunun önceliği Avrupa olmazsa Türkiye ‘de sadece Galatasaray forması giyecek.
Belhanda’ya teklif yapılmadı.
Onyekuru için 2-3 milyon Euro civarı bonservis düşünülüyor.
[ @SuleymanRodop / Ajans1905 ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt