Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Dede yayın açmış. Diagne gelişmesi varmış
illa küfür yemek istiyor ihtiyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dede yayın açmış. Diagne gelişmesi varmış
Gunaydin bize boyle biri lazim
Trezeguet 5 milyona serbest kalır maddesi vardı mal gibi kullanmadık o opsiyonuBu doğrumu yav![]()
a.albayrak transferlerden elini ayağını çekti adam gidip o dönem falcaoyu ikna etmişti o dönem için büyük işti falcao patlayınca transfere karışmıyor parada vermiyor cebinde parası olan adam gelip başkan olmalı artık cebinden verecek 10-20 milyon euro getirecek 3-5 yıldız ünal aysal dönemini özlüyorum dursun özbek dönemini özlüyorum şimdi eski başkanlara düşman olanlar beni eleştirebilir ama şuanki yönetimden 10 kat iyiydiler en azından yıldız yağıyordu havalimanlarında oyuncu karşılışıyorduk bir heyecan vardı
Bu kacirdigi golller ile sac bas yoldurtuyor evet ama defansi tirstirdigi icin adamlar ileri cikmaya yemiyor sif bu yuzden alacaksin bu adami adamlar cikamayacak. gol kaciriyormis fizigi kotuymus faso fiso bi arkadas demisti adam o kadar hizliki omuz omuza girmek icin yakalayamiyorlarki Onyekuruyu ikili mucadeleler de gelsin her turlu is yapar.
Bizde fenere ne iyi kadorlarla fenerin ne lesh kadrolari varken bile dis geciremiyorduk arkadas bos yapmisHep öyle olur zaten yüzyılın en kötü feneri leş jailson boş koşu atma..
Peki bu fener ligin ilk yarısi yüzyılın en kötü feneri değil miydi niye pozisyona girmeden maç bitirdik ?
Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xDBu kacirdigi golller ile sac bas yoldurtuyor evet ama defansi tirstirdigi icin adamlar ileri cikmaya yemiyor sif bu yuzden alacaksin bu adami adamlar cikamayacak. gol kaciriyormis fizigi kotuymus faso fiso bi arkadas demisti adam o kadar hizliki omuz omuza girmek icin yakalayamiyorlarki Onyekuruyu ikili mucadeleler de gelsin her turlu is yapar.
Tellesten gelenle 2falan olmasi lazimBizim zaten 1 milyon Euro bütçemiz yok muydu ? Transfermarkt hala 1 milyon Euro yazıyor bütçe
Telles’i sattık oradan gelen %15 neden eklenmedi acaba
Şu an ffp doğrultusunda ne kadar harcayabiliyoruz net bilen var mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben mac sirasinda gol kaciran adama soverim ama ayni zamanda da severim atak oyuncusu seni heycanlandiracak yeri geldiginde delirtecek sakin sakin mac izlemek isteyenleri bilemem.Gol kacar abi illa kacar onemli olan o golleri kacirarak rakibi korkutmakMaçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Bu adamin bu kadar iyi pasor oldugunu bilmiyor
dum kucukken bizde oynadigi maclara denk glemistim ama cocuk oldugum icin degerini anlayamamis demekki, ayaginin disiyla harika asistler yapiyormus adam.
Diego Costa gündemde yok.
Ali Akman’a teklif yapıldı oyuncunun önceliği Avrupa olmazsa Türkiye ‘de sadece Galatasaray forması giyecek.
Belhanda’ya teklif yapılmadı.
Onyekuru için 2-3 milyon Euro civarı bonservis düşünülüyor. Luyindama’ya PL’den teklifler varmis (Rodop)