Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezil bir transfer olacagini kim bilebilirdi? kumar oynadik, maalesef tutmadi. her kiralik oyuncu tutacak diye bir sey yok. stoke city bile elden cikarmak istiyordu bu adami... seri ve lemina'dan daha düsük seviye oyuncu.
kaç set yapacağız hayricim?squat transferi yapacağız
rezil bir transfer olacagini kim bilebilirdi? kumar oynadik, maalesef tutmadi. her kiralik oyuncu tutacak diye bir sey yok. stoke city bile elden cikarmak istiyordu bu adami... seri ve lemina'dan daha düsük seviye oyuncu.
squat o değil lenkaç set yapacağız hayricim?
kaç set yapacağız hayricim?
squat transferi yapacağız
squat transferimizbu ne rtaş yaw
ben squatları karıştırmışım ahbabne seti yaw
ben squatları karıştırmışım ahbab
fatih hoca önderliğinde gerekenler yapılacaktırmarcao gibi transferleri kastettim
scout lan oben squatları karıştırmışım ahbab
fatih hoca önderliğinde gerekenler yapılacaktır
katılıyorum
Alakasi yok her istatistik dogruyu vermez basaksehirin cokusu visca dembaba mahmut eprianu hatta kaleci mert ve volkanin dususu yuzunden oldu bekle uzaktan yakindan alakasi yok basakta icerde transfer isteyen oyuncular var elinin ucuyla oynuyor bekler hic bir takimi tepeden en sona getirmezBekler önemsiz olduğu için sadece 2 bekini değiştiren şampiyon başaksehir dibi gordu