Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Muslera, Marcao, Luyindama ve Saracchi disinda kalsin dediginiz oyuncu var mi? Yabancilarimiz gercekten hic katki vermiyor.
Gerçekten reis takımın sıkıntısı Emre Kılınç'ın 1-2 pas hatası değil veya Taylan'ın 10 maçta 1 kere kötü oynaması değil. Dediğin gibi yabancılarımız özellikle yıldız diyebileceğimiz yüksek maliyetli oyuncularımız

Falcao'su Babel'i Belhanda'sı Feghouli'si Diagne'si bu takımın asıl sıkıntısı. Senelerdir futbol oynamayan sakat Aboubakar gelmiş şov yapıyor ligimizde Feghouli efendi ilk golünü attı diye seviniyoruz Belhanda çok iyi oynadığı maçlarda bile takımı yakmaya hazır bekliyor Babel 15 Kasım'dı korona virüs'e yakalandığında haberimiz bile yok bel sakatlığı yaşadığından Diagne yine aynı şekilde üzerinde durup bahsetmeye bile gerek yok Diagne ile oturup bir oyun kurgulamak imkansız gibi bir şey

Saydığın 3-4 yabancı ve 1-2 yerli oyuncu haricinde kimin kaldığı çok önemli değil keşke elimizde bütçe olsa hepsini bir gönderip kadroyu yeniden kursak

boş maçlardaki puan kayıpları şampiyonluktan eder , 1, değil 2 değil , daha çok görürüz bu senaryoları bir maç iyi oyna sonraki maçta köy takımına karşı şut yok , Emre Kılınçı zaten beğenmiyodum hepten düştü gözümden

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro iflas etti hem yonetim hem fatih terim hem sozde scout ekibi sorumlu kimse ben soyle boyle demesin

Valla şu kadroya 30 puan bile çoktu bence. Taylan olmasa o da olmayacaktı. Mustafa Cengiz ve yönetimi zaten transfer yapamayacağı için pek umudum yok bu seneden de . Yönetim acilen gitmeli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımda, ki 26 yaşındayım, Luyimdama'dan daha kazma stoper görmedim.

Galatasaray futbol takımında izlediğim, Servet, Gökhan Zan ve Ali Turan dahil en kazma, en iğrenç stoperdir.

Devre arası da NAH teklif gelir. Kazma oğlu kazma.

1 gün bile beğenmedim, 1.. ilk günden klasik Afrikalı stoper olduğu anlaşılırken burada Marcao satılsın Luyindama kalsın diyenler vardı. Bravo size de vallah.

Oğulcanı gecen hafta 30 milyon avro yaptılar bu hafta 1 milyon etmez

Luyindama taraftar gözünde 40 milyon avro 4 milyon avro veren olsa öpte basina koy

Emre kılinc desen 20 milyon avro benim gözümde 2 milyon etmez

Sişirmede üstümüze yok

Şu takimla,kadroyla su haftaya kadar iyi geldik çünkü ligin kalitesi Katar ligi seviyesinde oldugu icin su kadroyu ingiltere ligine koy bakalim nerede olurdun...

Nerede o Jesse'ye sans verilmiyor potansiyelini gosteremiyor diyen arkadaslar? Piste alalim bi zahmet

Bu yönetim kimseyi alamaz bari sözleşme yenilemesin belhanda ile falan teklif varsa Babel ,falcao,belhanda ,etobo luyindama şatsinlar yollasinlar başka birşey beklemeyin bunlardan
Maicon iyiydi bu luyindama dan en azından serbest vuruştan gol atıyordu kafa ile gol atıyordu onu da sakız parasına sattılar

Luyindama ve Diagneyi toplam 15e satabiliyorsan direk yap. 5 milyona bir stoper, 5 milyona bir forvet, geri kalan 5 milyona 1,5 seneligine zorunlu opsiyonlu bir kanat ve bir 8 no kirala.

Luyindama ve Diagneyi toplam 15e satabiliyorsan direk yap. 5 milyona bir stoper, 5 milyona bir forvet, geri kalan 5 milyona 1,5 seneligine zorunlu opsiyonlu bir kanat ve bir 8 no kirala.
Luyindama'ya gelen maksimum teklif: maaşını siz ödeyim, 350 bin euro'de kiralama teklifi verip 6 ay kiralarız.

Diagne: maaşının tamamını siz ödeyin, bir de bonservissiz bırakırsanız 1 senelik sözleşme deneyebiliriz.

Kötü bir kayıp oldu
Ama bu kadroyla hocanın dediği gibi ocağa kadar en iyi şekilde geldik ve gemiyi kıyıya yanaştırdık
Top yönetimde artık şampiyonluğumuzu yönetim belirleyecek
Hocama güvenimiz tam zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt