Transfer Nöbeti (ARSİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole'yi kimse konuşmuyor bu çok güzel birşey sessiz sedasız geldi..
Podolski gölgede kaldı bu da çok güzel..
İyi iyi böyle transferleri severim..
Bilalle herkes dalga geçiyor onun bile katkı sağlayacağını düşünüyorum şuan tek kötü transferimiz Jem,onuda sineye çekeriz zaten rotasyon..

Ya dediğin gibi olur ya da 2010-2011 sezonu olur,ortası olmaz.

Rafael benfica'ya gitmek istiyormuş diye açıklama vardı büyük ihtimal portekizçeden dolayı

Jujak besiktasa yakın diyolar alınabilitesi varsa biz alsak keşke

Ön görümü söyleyeyim Carole Telles'i keser
Bilal sonradan girip iyi işler yapar
Podolski zaten taraftarı sevgilisi olacak eminim çünkü bu adam his adamı,bu adamın kariyerinde ki en iyi yılları Köln'de sevgi seliyle birlikte gelmiş...
Burada şimdiden çok seviliyor başarılı olması için tek ihtiyacı olan sevgi..
Bizim taraftarımız da malum sevdiği zaman limitsizce seviyor..
Gösterişsiz ama kötü hamleler değil inan bana..

1338021378-1.jpg

Yalniz naninin dun attigi frikik golunden sonra tribunde azizi gordunuz mu? Agzi kulaklarindaydi
"kimin transferi be!" Der gibi

Yıldız futbolcu Galatasarayımdan başka hiç bir takıma yakışmıyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Her yıl Dzeko haberi yapılırdı , bu sezon es geçmişler.:P
Düşüşte olan bir oyuncu olsa da en azından 15m bonservis isterler.Opsiyonlu kiralanabilir mi acaba ?

O sezon gibi bir şeyi bir daha kolay kolay yaşamayız.Arda,Kewell ve Baros sakattı.1. Santraforumuz Mehmet Batdaldı.Kalecilerimiz Zapata ve Ufuktu.Şimdi iyi kötü Burak ve Umut var.Sneijder ve Muslera gibi 2 kaliteli adam var.En kötü 2. oluruz seneye.

ünal başkana verilmeyen yetki dün özbeke verildi kusura bakmasınlar takım içi dengeler yok uefa bizi takipte ben taraftarım her sene aynı kadroyu izleyeceğim diye birşey yok beni ilgilendirmez bu bir sektörse ve sen yeni oyuncular almıyorsan ben gidipte stordan ürün almam maçada gitmem benim gs bonus kartım var,gs mobile iki hattım var,maça gidiyorum,arabama lukoilden benzin alıyorum elimden geldiğince kulübüme yardım etmeye çalışıyorum ama bu takıma yıldız alınmayacaksa orda durmalarının bir anlamı yok normal eğer yıldız bir oyuncu gelmez ise bende desteğimi çekicem sabrinin parasını ödemek istemiyorum. maç sonuçlarına bakarım

Ön görümü söyleyeyim Carole Telles'i keser
Bilal sonradan girip iyi işler yapar
Podolski zaten taraftarı sevgilisi olacak eminim çünkü bu adam his adamı,bu adamın kariyerinde ki en iyi yılları Köln'de sevgi seliyle birlikte gelmiş...
Burada şimdiden çok seviliyor başarılı olması için tek ihtiyacı olan sevgi..
Bizim taraftarımız da malum sevdiği zaman limitsizce seviyor..
Gösterişsiz ama kötü hamleler değil inan bana..

Gösteriş aramıyoruz zaten,yararlı hamleler yapılsa yeter.Jem,Sabri'ye o kadar zam falan saçma sapan hamleler.

bu sene cok daha güclü olmamız gerekirken melo gidicek ve güc kaybetmis olacagız bu sene hic izlenmez bizim maclar hamzada devre arası kovulur iş işten gecince ;:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt