Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Reşit Akçay bile Mehmet Güven ve Musa, iki gönderilen ex-gsli oyunculardan çalışan bir orta saha yarattı, bunların yanında Badou gibi bir topçuları da var kendisi scout transferi

TD degisince Lescuk felan hizlanacak tabi Balta Semih felan defans yapmasini hava topu alacak felan...

Ne TD ne baska birsey...

Su takimdan ilk once Liseliler ardindan Yonetim degismeli... Ondan sonra adam akilli orta saha ve defans oyunculari alinacak... En son problem TD suan

10 pozisyon birden yazmış ona binaen yazdım Fatih,yoksa hemfikiriz

joru fln koruyanda art niyet aramali
bu kadar kalitesiz bir tdyi koruyan hain planlarla log in etmistir

Yonetimin adamin eline fisek gibi takim verdi tabi, adam yonetemiyor... Sende haklisin Cund!

Mourinho gelse bu takimdan cacik olmaz ;) Biraz gozunuzu acin be

ya mourinho gelse bu takim boyle mi oynar
tecrubenin ve daha once basarilanlarin bi onemi yoksa millet gidip iyi tdleri niye kapisiyo
her takim tdsi gidince altyapi hocasini getirir nasil olsa onemli olan kadro td degil
birakin aga bu isi, hani iyi td vardir, ortalama td vardir, vasat td vardir bi de td olup olmadigini sadece kendisi bilen adamlar vardir cinde 12 yasindaki cocuklari calistirmasi uygun gorulen, o herifi savunuyon su an

tecrubenin ve daha once basarilanlarin bi onemi yoksa millet gidip iyi tdleri niye kapisiyo
her takim tdsi gidince altyapi hocasini getirir nasil olsa onemli olan kadro td degil
birakin aga bu isi, hani iyi td vardir, ortalama td vardir, vasat td vardir bi de td olup olmadigini sadece kendisi bilen adamlar vardir cinde 12 yasindaki cocuklari calistirmasi uygun gorulen, o herifi savunuyon su an

Ben TD hatasiz demedim veya demiyorum rdas... Sadece TD ye gelene kadar oooohoooooohooooo olme essegim olme... Liselilerimi sayarsin, yonetimimi sayarsin, ortalama 33 yasindaki orta sahayimi sayarsan, les defansimi sayarsin, alinan oyunculerin hepsinin sakat cikmasinimi sayarsin... Say say bitmiyor....

Adamin eline 1 imkan gelmis TD olmus... Adam yonetime diklense isinden olacak biliyor... O da kedi gibi uysal iste, yonetim para yok anca bunlari alabiliyoruz diyor... Adam sesini cikarmiyor haliyle... Kendini JOR un yerine koy... 50-60 yasina gelmisin ilk defa Galatasaray gibi bi kulupte TD olma sansini bulmussun... Adam yonetimle surtusmeyim diyor...

Haaa dersenki TD denen adam istedigini aldirir agirligini koyar... Ona birsey diyemem ve demem ama rdas adamin su ortasaha veya kadro ile 33 puan almasi bile mucize... Siz TD de is yok diyorsunuz... Dedigim gibi sanki Mourinho gelince Lescuk felan hizlanacak, Semih Balta hava topu alacak :S

joru savunmak filan değil mesele.. şu Sabri'nin ve hakan baltanin bu durumunu gördükten sonra gözü kapalı bunları oynatmak kendi ayağına kurşun sıkmak oluyor taraftarın anlayamadığı bu.. şu anki form durumu ile hakan baltanin oynamasi skandal.. öncelikli transferi stopere yaptiramayan teknik adam saha büyük skandal.. Rodriguez den umutluyum ama bizim şu an hugo+ niasse transferlerinden sonra yapılmalıydı..beyin dururken baldirlara kan pompalamak bu acil yardımda..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırakın Riekerink'i bir şekilde şurdan bir arkadaş çıksa bir noktadan sorna anlamsız pas trafiğini bırakın da adam gibi öne oynayın diye çıldırır. Riekerink malesef bunu her açıklamasında iyi oyun diye yutturmaya çalışıyor. BJK maçının ilk yarısı hariç iyi oyun yok gibi. Orda da direk kaleye giden bir Galatasaray vardı.

ozaman bu mantıkla mourinhonun 2.lig takımıylada cl felan kazanması gerekir ki bu imkansız bir şeydir ilk önce takımın kaliteli olucak mesela gs ile real madridin hocalarını değiştir sonuc degisir mi ? değiişmez

başka transfer yapmalarını geçtim adamlar rodriguesi bile açıklamadı daha

Ben TD hatasiz demedim veya demiyorum rdas... Sadece TD ye gelene kadar oooohoooooohooooo olme essegim olme... Liselilerimi sayarsin, yonetimimi sayarsin, ortalama 33 yasindaki orta sahayimi sayarsan, les defansimi sayarsin, alinan oyunculerin hepsinin sakat cikmasinimi sayarsin... Say say bitmiyor....

Adamin eline 1 imkan gelmis TD olmus... Adam yonetime diklense isinden olacak biliyor... O da kedi gibi uysal iste, yonetim para yok anca bunlari alabiliyoruz diyor... Adam sesini cikarmiyor haliyle... Kendini JOR un yerine koy... 50-60 yasina gelmisin ilk defa Galatasaray gibi bi kulupte TD olma sansini bulmussun... Adam yonetimle surtusmeyim diyor...

Haaa dersenki TD denen adam istedigini aldirir agirligini koyar... Ona birsey diyemem ve demem ama rdas adamin su ortasaha veya kadro ile 33 puan almasi bile mucize... Siz TD de is yok diyorsunuz... Dedigim gibi sanki Mourinho gelince Lescuk felan hizlanacak, Semih Balta hava topu alacak :S

Elin götü boklu Karabük neden bizden daha iyi top oynuyor renktaş

Açıklasana

Bırakın Riekerink'i bir şekilde şurdan bir arkadaş çıksa bir noktadan sorna anlamsız pas trafiğini bırakın da adam gibi öne oynayın diye çıldırır. Riekerink malesef bunu her açıklamasında iyi oyun diye yutturmaya çalışıyor. BJK maçının ilk yarısı hariç iyi oyun yok gibi. Orda da direk kaleye giden bir Galatasaray vardı.
bu takım rikerink öne oynayın demedigi icin mi kötü oynuyor yani ?

ozaman bu mantıkla mourinhonun 2.lig takımıylada cl felan kazanması gerekir ki bu imkansız bir şeydir ilk önce takımın kaliteli olucak mesela gs ile real madridin hocalarını değiştir sonuc degisir mi ? değiişmez

?
burdaki benzetme olsa olsa cl kadrosunun basina jor verildigi icin 2. lig takimlarina karsi zorlanmasi olabilir
onun haricinde mourinhonun 2. lig takimiyla cl kazanmasi gerekir sozunu destekleyen bir mantik sunmadim konuya
td degisikligi sonucu bahti donen takim omrunuzde duymadiysaniz o hususta da yapabilecegim birsey yok, takip etmeniz gerekir biraz

bu takım rikerink öne oynayın demedigi icin mi kötü oynuyor yani ?

Riekerink açıkça ortasahada pas yapmayı salık veriyor( bunu sene başında da sezon içi maç sonraları ve öncelerinde de kendisi bizzat söyledi) ve ayrıca pozisyon sayısı, oyun temposu rezalet olsa da ortasahada çok pas yapılan ve bu şekilde 1-0'ı filan koruyabildiğimiz maçlar sonrası çıkıp: Bugün sahada iyi bir Galatasaray vardı, oyunun hakimiyeti bizdeydi filan diyor.

Yani kısacası evet Riekerink takımın direkt oyun oynamasını baltalayan en baştaki faktör. Takım içinde de kalitesizlik yok değil ama hoca da oyun olarak bu aptalca şeyi tercih ediyor. beklerimiz bindirip orta yapacağına bindirip geriye dönüp ön liberolara pas vermekle kafayı bozmuş durumdalar. bunu bile çözememiş.

Mesela geçen seneden Carole'ün videoları var. Hani forumda Umut o golleri atsa Carole asist kralı olur denen videolar. Bu sene o videodan yapamazsın çünkü Carole çizgiye inip geriye dönüp oyunu sete çeviriyor sürekli. Hoca da bunu görmüyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt