Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta Saha da Selçuk tan Daha Verimli Oynarım . Gerçekten Bak.
Asgari Ücret Versinler Yeter.
Takıma Hem Selçuktan Daha Fazla Katkı Vereceğim. Hemde Kulup Yıllık Yaklaşık 15 MİLYON TÜRK LİRASINDAN ( 15 Trilyon ) Kurtulmuş Olacak.
Son zamanlarda gördüğüm en güzel post olsa gerek.Şu an transfer gerektiren en önemli pozisyon başkanlık ve hocalık.
TD değişse sadece,daha az masraflı ve stressiz olmaz mı?
10 kişi saymissin zaten
İşte benimde anlamadığım bu, tamam teknik direktör kötü kabul ama yerine başkası gelince ssmih, Selçuk ve sabri gibi adamlar değişecek mi?TD degisince Lescuk felan hizlanacak tabi Balta Semih felan defans yapmasini hava topu alacak felan...
Ne TD ne baska birsey...
Su takimdan ilk once Liseliler ardindan Yonetim degismeli... Ondan sonra adam akilli orta saha ve defans oyunculari alinacak... En son problem TD suan
İşte benimde anlamadığım bu, tamam teknik direktör kötü kabul ama yerine başkası gelince ssmih, Selçuk ve sabri gibi adamlar değişecek mi?
Belirli taktik ve oyun sistemi kurabilen bir hoca bu takım ile iyi sonuçlar elde edebilir
Kadro ideal değil ama 14/15da daha kotu kadromuz vardı. Noldu? 3 kupa kazandık
Hoca fakat yaratabilir
Rdas 14/15 sezonu diyorsun da o sezonki oyuncular da simdi 2 yil daha yaslandi.. Bunlari hic dusunmuyormusunuz anlamiyorum...
O sezon daha kötü bir kadroya rağmen şampiyon olduğumuzu, hatta 3 kupa kazandığımızı anlatmaya çalışıyorum renktaş
Yeni Brumamız geldi daha ne olsun![]()
takip eden bilir yazın 3-4 tane oyuncu tavsiyesi yapmıştım birisi Emil Forsbergdi o zaman transfermarkt değeri 2 milyon euroydu adam buu sezon ilk yarıda 7-8 gol atıp 9 da asist yapmış ilk yarıda bundesliganın en iyi ikinci oyuncusu seçilmiş Leipzigde zamanında onu alsak ilk yarıyılider kapatmıştık (sol kanat oyuncusu)