Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue'ye sövdüğüm kadar kimseye sövmemisimdir. Sabri ve semih'de buna dahil adam'in bi tane isabetli pasi olmaz mi arkadas

Şu an transfer gerektiren en önemli pozisyon başkanlık ve hocalık.

Orta Saha da Selçuk tan Daha Verimli Oynarım . Gerçekten Bak.

Asgari Ücret Versinler Yeter.

Takıma Hem Selçuktan Daha Fazla Katkı Vereceğim. Hemde Kulup Yıllık Yaklaşık 15 MİLYON TÜRK LİRASINDAN ( 15 Trilyon ) Kurtulmuş Olacak.

Orta Saha da Selçuk tan Daha Verimli Oynarım . Gerçekten Bak.

Asgari Ücret Versinler Yeter.

Takıma Hem Selçuktan Daha Fazla Katkı Vereceğim. Hemde Kulup Yıllık Yaklaşık 15 MİLYON TÜRK LİRASINDAN ( 15 Trilyon ) Kurtulmuş Olacak.

ben demiştim Ekiciyi alalım diye herkes tepki verdi. Chedjou ile takaslardık.

TD değişse sadece,daha az masraflı ve stressiz olmaz mı?
10 kişi saymissin zaten

TD degisince Lescuk felan hizlanacak tabi Balta Semih felan defans yapmasini hava topu alacak felan...

Ne TD ne baska birsey...

Su takimdan ilk once Liseliler ardindan Yonetim degismeli... Ondan sonra adam akilli orta saha ve defans oyunculari alinacak... En son problem TD suan

FIFA Yılın Erkek Futbolcusu Ödülü, Cristiano Ronaldo'nun oldu.

TD degisince Lescuk felan hizlanacak tabi Balta Semih felan defans yapmasini hava topu alacak felan...

Ne TD ne baska birsey...

Su takimdan ilk once Liseliler ardindan Yonetim degismeli... Ondan sonra adam akilli orta saha ve defans oyunculari alinacak... En son problem TD suan
İşte benimde anlamadığım bu, tamam teknik direktör kötü kabul ama yerine başkası gelince ssmih, Selçuk ve sabri gibi adamlar değişecek mi?

Sabri denen adam göbekli hali ile sahaya çıkıyor ve hala memnunuz deniyor. Daha kasımpaşa maçında daha hala iddia ediyorum bilerek yedirdiği gol gözümün önünde. tam kaç metre öndeydi ama müdahale etmedi edemedi değil etmedi

Son düzenleme:
Belirli taktik ve oyun sistemi kurabilen bir hoca bu takım ile iyi sonuçlar elde edebilir

Kadro ideal değil ama 14/15da daha kotu kadromuz vardı. Noldu? 3 kupa kazandık

Hoca fakat yaratabilir

İşte benimde anlamadığım bu, tamam teknik direktör kötü kabul ama yerine başkası gelince ssmih, Selçuk ve sabri gibi adamlar değişecek mi?

Gelde anlat iste.... Zaten bu yuzden ben Forum bi oyuncuyu begenmez ve o oyuncu alininca heyecan yapiyorum... Forumun istedigi bi oyuncu alininca 'tuh yine mictik' diyorum... Kac yildir bu boyle.. Artik he deyip gececegim...

3. golde adam 30-40 metre geliyor taaaa cezasahasina ne basan var ne baska birsey ama gel gor adamlar TD ye sovuyor... Sanki o diyor ceza sahasina girene kadar birsey yapmayin diye... Gecen EPL izledim adamlarin dusmesi kalkmasi bir oluyor... Bizim dusenler kalkana kadar en az 10 saniye geciyor... Sanki TD nin sucu... Orta sahanin ortalama yasi 33 daha TD diyorlar :S

Belirli taktik ve oyun sistemi kurabilen bir hoca bu takım ile iyi sonuçlar elde edebilir

Kadro ideal değil ama 14/15da daha kotu kadromuz vardı. Noldu? 3 kupa kazandık

Hoca fakat yaratabilir

Rdas 14/15 sezonu diyorsun da o sezonki oyuncular da simdi 2 yil daha yaslandi.. Bunlari hic dusunmuyormusunuz anlamiyorum...

Dursun Özbek: Galatasaray dünyada ilk 20 marka arasındadır, sadece iyi yönetmek lazım.

:red::red:

Yeni Brumamız geldi daha ne olsun :)
takip eden bilir yazın 3-4 tane oyuncu tavsiyesi yapmıştım birisi Emil Forsbergdi o zaman transfermarkt değeri 2 milyon euroydu adam buu sezon ilk yarıda 7-8 gol atıp 9 da asist yapmış ilk yarıda bundesliganın en iyi ikinci oyuncusu seçilmiş Leipzigde zamanında onu alsak ilk yarıyılider kapatmıştık (sol kanat oyuncusu)

naber lan 17lik selnaes

bu kuşu banlayın hemen

yaz aylarında selnaes geliyo demişti gelmedi

unuturmuyuz lan biz bunları

KUŞ HERİF

duyum tutmayınca 3-5 ay ortalardan kaybol

yok yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt