Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou denen stoper bozuntusu ile devam edeceksek yandık

Kazma heriften bi türlü kurtulamıyoruz

Son düzenleme:
Renkdas bizim Serdar sezon sonu iyileşse bile yine 2-3 maç oynadıktan sonra sakatlanacak gibi geliyor.Ben gözden çıkardım Serdar'ı , bize pek faydası dokunmaz gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doria+o dediğim Lider stoper asıl tandemimiz olur Serdar'da rotasyonda iş yapar işte be reis ?

serdarın yanına mental olarak onu geliştirebilecek adam lazım, nasıl pozisyon alınıp pozisyonlarda nasıl davranması gerektiğini,gerektiğinde de serdarın hatalarını kapatacak stoper lazım.tıpkı ujfa gibi. bu yüzden şu an sadece 1 tane genç stoper yerine , 30 yaş civarı stoper tercih ederim.
2 tane alınacaksa elbette biri genç olsun

serdarın yanına mental olarak onu geliştirebilecek adam lazım, nasıl pozisyon alınıp pozisyonlarda nasıl davranması gerektiğini,gerektiğinde de serdarın hatalarını kapatacak stoper lazım.tıpkı ujfa gibi. bu yüzden şu an sadece 1 tane genç stoper yerine , 30 yaş civarı stoper tercih ederim.
2 tane alınacaksa elbette biri genç olsun

Branislav İvanovic diyorsun renktaşım sen
1400x91023.jpg

Gerçekten abartmıyorum formda bir İvanovic bana göre dünyanın en iyi defansçıları arasındadır

Sene başında Branislav İvanovic haberleri çıkıyordu neden şimdi hiç gündeme gelmiyor ?

Defansı toplayabilecek adam değil mi kendisi şu ligin en iyi 3 stoperi dediğimiz Kjær&Skrtel&Marcelo'nun toplamı kadar tek başına oynar formda bir İvanovic

Nazifoğlu, "Ahmet Çalık transferinden vazgeçmedik. Gençlerbirliği'nin kararını bekliyoruz. 2 milyon Euro teklif ettik, 2.5 milyon Euro söz konusu değil.

Oh rahatladim 2 milyon a Cavcav ayakkabasini bile satmaz bu guzel.

Nazifoğlu, " Yasin Öztekin'i affetmek gibi bir kararımız yok. Yarın takımla birlikte idmanlara başlayacak"

Adami kadroya almislar ama affetmemisler. Huh?

Beyler çözüm basit ama vizyon yok ki adamlarda. 2 stoper 1 i kiralık. 1 forvet kiralık. 1 sağbek lazım almazlar. 1 de merkez ortasaha alacaklar kiralık al sana bütçe.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalık transferi çoktan bitti bence. Yanına adam gibi birini alsalar bari.

valla olabilir renktaş uzun yıllar premier lig tecrübesi yeter üstelik chelsea forması altında.

Sağ bek oynar stoper oynar kanayan yaramıza merhem olur adam yav

Ve inan 12/13'de deli Chelsea maçlarını izlerdim herkes nasıl olsa geride Terry*İvanovic var diye güvenip rahatça oynuyordu

Di Matteo'da sürekli söyleyip övüyordu bu ikiliyi

Nazifoğlu, "Ahmet Çalık transferinden vazgeçmedik. Gençlerbirliği'nin kararını bekliyoruz. 2 milyon Euro teklif ettik, 2.5 milyon Euro söz konusu değil.

Oh rahatladim 2 milyon a Cavcav ayakkabasini bile satmaz bu guzel.

Nazifoğlu, " Yasin Öztekin'i affetmek gibi bir kararımız yok. Yarın takımla birlikte idmanlara başlayacak"

Adami kadroya almislar ama affetmemisler. Huh?

Cidden affedilmediyse takimla antreman a niye cikiyor bu cibiliyetsiz ? Ulan mr 99% ne adamsin yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt