Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Chedjou denen stoper bozuntusu ile devam edeceksek yandık
Kazma heriften bi türlü kurtulamıyoruz
Kazma heriften bi türlü kurtulamıyoruz
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmed calık acıl sakadlanmalı 1 ay oynamazsa sıkındı olmaz bence gencler ıcın,bizim de işimize yarar
Renkdas bizim Serdar sezon sonu iyileşse bile yine 2-3 maç oynadıktan sonra sakatlanacak gibi geliyor.Ben gözden çıkardım Serdar'ı , bize pek faydası dokunmaz gibi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir renkdasım ama bu dursun yüzünden hevesimiz hep kursağımızda kalıyorDoria+o dediğim Lider stoper asıl tandemimiz olur Serdar'da rotasyonda iş yapar işte be reis ?
Olabilir renkdasım ama bu dursun yüzünden hevesimiz hep kursağımızda kalıyor
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdarın yanına mental olarak onu geliştirebilecek adam lazım, nasıl pozisyon alınıp pozisyonlarda nasıl davranması gerektiğini,gerektiğinde de serdarın hatalarını kapatacak stoper lazım.tıpkı ujfa gibi. bu yüzden şu an sadece 1 tane genç stoper yerine , 30 yaş civarı stoper tercih ederim.
2 tane alınacaksa elbette biri genç olsun
Branislav İvanovic diyorsun renktaşım sen
![]()
Gerçekten abartmıyorum formda bir İvanovic bana göre dünyanın en iyi defansçıları arasındadır
ahmed calık acıl sakadlanmalı 1 ay oynamazsa sıkındı olmaz bence gencler ıcın,bizim de işimize yarar

valla olabilir renktaş uzun yıllar premier lig tecrübesi yeter üstelik chelsea forması altında.
Nazifoğlu, "Ahmet Çalık transferinden vazgeçmedik. Gençlerbirliği'nin kararını bekliyoruz. 2 milyon Euro teklif ettik, 2.5 milyon Euro söz konusu değil.
Oh rahatladim 2 milyon a Cavcav ayakkabasini bile satmaz bu guzel.
Nazifoğlu, " Yasin Öztekin'i affetmek gibi bir kararımız yok. Yarın takımla birlikte idmanlara başlayacak"
Adami kadroya almislar ama affetmemisler. Huh?