Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1-d5R8XcAAixMO.jpg

geliyorrrrrrrrr

An itibarıyla stoperler:Ahmet,Semih,Chedjou,Koray,Hakan,Serdar
Dikkatli bakın 1 tane bile lider oyuncu yok aralarında hepsi sorunlu.
Serdar ile Ahmet'e ödenen toplam bonservis bedeli tam olarak 7 milyon €
7 milyon €uro'ya tek bir sağlam adam alıp sorunu kökten çözmek varken bizimkiler komisyon peşine düşüp 2 tane evlat alıyor. Çoluğunuz çoçuğunuzdan çıksın Galatasaray'ın umarsızca,haysiyetsizce harcadığınız her kuruşu.

Geldi gönlümün efendisi <3333333333333333

2:53 süreli videonun 1:30 dakikası boş kaleye attığı gol ve gol sevinçleriyle geçiyor. Onun dışında 3 tane karşı karşıya bomboş golü var bir tane de uzaktan şut. O da kariyerinin en iyi golüdür. Özetle Galatasaray'a ancak 4. forvet olabilecek bir futbolcu. PTT'deki herhangi bir takım veya düşmemeye oynayan Süper Lig takımlarında ilk 11 mücadelesi verir. Forvet rotasyonumuz "Gerçek forvet, Podolski, Eren" şeklinde olsa bulunsun belki gelişir diye alınır da önce gerçek bir forvet lazım bize.

Cümlemize gecmis olsun. Soguk su iciyorum su an.

Ve ahmet takimimiza katıldı geçmiş olsun. Yerli çöp doldu takıma.

Balta mutlaka olmalı. Yanindada bu oğlan veya koray oynar. Chedjou ve Sem yolcu gibi

Şaka gibi tam 10 milyon TL verdik buna.Tarık Çamdal'dan bile pahalıya patladı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi ben ise kaciyorum, aksam eve gelince bu Ahmet gereksizini aciklamis olur bizimkiler muhtemelen.

2016-17 Devre Arası Gidenler:

- Salih Dursun (Kiralık)
- Umut Gündoğan (Kiralık)
- Emrah Başsan (Kiralık)
- Lucas Ontivero (Fesih)
- Kolbeinn Sigthórsson (Fesih)
- Hamit Altıntop (Fesih)
- Jem Karacan (Fesih)

2016-17 Devre Arası Gelenler:

- Garry Rodrigues
- Ahmet Çalık

tecavüz kacınılmazsa zevk almasını bileceksin diyordu askerde bir komutanımız aynen o kıvama döndü bizim durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt