Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.613
- 2.187
- 1.748
yabancı sayısı azken yabancı oyuncu alırlar yabancı sayısı artmışken yerli oyuncu alırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, İsveç ekiplerinden Djurgardens'ta forma giyen Michael Olunga'yı kadrosuna katmak istiyor.
goal bien
Daha iyi sicriyormus Mehmet Ozbek e gore.birisi bana ahmetin semihten iyi olan tek bir yanını söylesin
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birisi bana ahmetin semihten iyi olan tek bir yanını söylesin
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustat duyum yokmu ?Yonetime yonelik her turlu hakli elestiriyi anliyorum ve buyuk bolumune katiliyorum. Fakat takimin ligdeki durumu ile ilgili degerlendirmeye girersek
o ovulen skertel-kjaer ve sener hasan ali beklerine sahip , orta sahasindan emre b yi gonderecek kadar zenginligi olan , forvetindeki 13 milyonluk emenikeyi postalarken bile 16 milyonluk sow u , yanina senelik 6 milyon alan van persie si , tr gol krali fernando su olan takimdan ondeyiz diye biliyorum
diger ovulen , son sampiyon , her mevkide cift alternatifli , atibasi Q7 si abubakari ile mutlak favori gorunen takimin da 1-2 puan arkasindayiz
e o zaman buraya gelip de sanki 8 inciyiz de 20 puan gerideyiz gibi ahkam kesmeye gerek yok ki
ligin ikinci yarisinin ortasina gelinir ,derbiler kaybedilir , avrupaya gider miyiz mucadelesine dusersek o zaman hesabi sorulur elbet , o zaman biz hic cikmayalim ikinci yariya , pesinen bu kadar kotuleme olacaksa kadroya
Yonetime yonelik her turlu hakli elestiriyi anliyorum ve buyuk bolumune katiliyorum. Fakat takimin ligdeki durumu ile ilgili degerlendirmeye girersek
o ovulen skertel-kjaer ve sener hasan ali beklerine sahip , orta sahasindan emre b yi gonderecek kadar zenginligi olan , forvetindeki 13 milyonluk emenikeyi postalarken bile 16 milyonluk sow u , yanina senelik 6 milyon alan van persie si , tr gol krali fernando su olan takimdan ondeyiz diye biliyorum
diger ovulen , son sampiyon , her mevkide cift alternatifli , atibasi Q7 si abubakari ile mutlak favori gorunen takimin da 1-2 puan arkasindayiz
e o zaman buraya gelip de sanki 8 inciyiz de 20 puan gerideyiz gibi ahkam kesmeye gerek yok ki
ligin ikinci yarisinin ortasina gelinir ,derbiler kaybedilir , avrupaya gider miyiz mucadelesine dusersek o zaman hesabi sorulur elbet , o zaman biz hic cikmayalim ikinci yariya , pesinen bu kadar kotuleme olacaksa kadroya
...Yonetime yonelik her turlu hakli elestiriyi anliyorum ve buyuk bolumune katiliyorum. Fakat takimin ligdeki durumu ile ilgili degerlendirmeye girersek
Kimse Tarık için 4.75m avro ödenmesini istemedi, veya Salih Dursun için 3m avro ödenmesini istemedi
Bunlar hepsi boş transferlerdi.
Aysal'ın Ali Apo ve Fatih Terimden sonraki dönemi suanki yönetimden fazla farkı yok, hatta daha kötü bile olabilir.