Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sayısı azken yabancı oyuncu alırlar yabancı sayısı artmışken yerli oyuncu alırlar

Galatasaray, İsveç ekiplerinden Djurgardens'ta forma giyen Michael Olunga'yı kadrosuna katmak istiyor.

goal bien

Galatasaray, İsveç ekiplerinden Djurgardens'ta forma giyen Michael Olunga'yı kadrosuna katmak istiyor.

goal bien

Bu Ertem'in sayfasi herhalde dün gece bütün bunlarin haberlerini paylasip duruyordu Twitter da.

Kisaca yalan haber diyebiliriz yani.

Süper yıldız Nakoulma ne zaman geliyor renktaşlar ? :(

1-2 saate kap gelecekti, ulan Nazif!!!

C1-VqxXWEAAxPh9.jpg

H.o iyi transfer.

Asporda serkan reçber çok güzel anlattı olayı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Yonetime yonelik her turlu hakli elestiriyi anliyorum ve buyuk bolumune katiliyorum. Fakat takimin ligdeki durumu ile ilgili degerlendirmeye girersek

o ovulen skertel-kjaer ve sener hasan ali beklerine sahip , orta sahasindan emre b yi gonderecek kadar zenginligi olan , forvetindeki 13 milyonluk emenikeyi postalarken bile 16 milyonluk sow u , yanina senelik 6 milyon alan van persie si , tr gol krali fernando su olan takimdan ondeyiz diye biliyorum

diger ovulen , son sampiyon , her mevkide cift alternatifli , atibasi Q7 si abubakari ile mutlak favori gorunen takimin da 1-2 puan arkasindayiz

e o zaman buraya gelip de sanki 8 inciyiz de 20 puan gerideyiz gibi ahkam kesmeye gerek yok ki

ligin ikinci yarisinin ortasina gelinir ,derbiler kaybedilir , avrupaya gider miyiz mucadelesine dusersek o zaman hesabi sorulur elbet , o zaman biz hic cikmayalim ikinci yariya , pesinen bu kadar kotuleme olacaksa kadroya

Yonetime yonelik her turlu hakli elestiriyi anliyorum ve buyuk bolumune katiliyorum. Fakat takimin ligdeki durumu ile ilgili degerlendirmeye girersek

o ovulen skertel-kjaer ve sener hasan ali beklerine sahip , orta sahasindan emre b yi gonderecek kadar zenginligi olan , forvetindeki 13 milyonluk emenikeyi postalarken bile 16 milyonluk sow u , yanina senelik 6 milyon alan van persie si , tr gol krali fernando su olan takimdan ondeyiz diye biliyorum

diger ovulen , son sampiyon , her mevkide cift alternatifli , atibasi Q7 si abubakari ile mutlak favori gorunen takimin da 1-2 puan arkasindayiz

e o zaman buraya gelip de sanki 8 inciyiz de 20 puan gerideyiz gibi ahkam kesmeye gerek yok ki

ligin ikinci yarisinin ortasina gelinir ,derbiler kaybedilir , avrupaya gider miyiz mucadelesine dusersek o zaman hesabi sorulur elbet , o zaman biz hic cikmayalim ikinci yariya , pesinen bu kadar kotuleme olacaksa kadroya
Ustat duyum yokmu ?

V. Wolfswinkel ...

Johann Neskens'in kizigi ile evli

H.o

Sorun 2. veya 3. olmamızda değil ki sorun kötü futbol kötü td kötü yönetim
16 hafta geçti tr kupasınıda sayarsak nerden baksan 20 maç oynadık kaç maç iyi oynadık 1 veya 2
Tr liginde dünyanın en kötü kadrosunu kur Gatasaray formasını giydir ilk 5 e girer %80
İstiyorumki iyi futbol oyna yenil ama oda yok 10 kişi kalan kasımpaşaya kapanıyoruz olacak iş değil bumu şimdi
Tabela yorumculuğunu bırakın artık bir şey kazandırmıyor aksine götürüyor

...

VIA_L8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben takimin oynadigi oyundan memnun degilim , fakat bazen lehte aleyhte heyecanli maclar oynuyoruz . Ligin ikinci yarisinda da cok yiyen cok atan bir takim bekliyorum , forvetsizlige ragmen bir mac bruma ,oteki mac yasin , bazen sneijder eren , oynarsa podolski , rodrigues

hatta ben olsam bulunabiliyorsa 1-2 bruma vari adam daha alirim , veya sinan i koyarim iyilesince

kabus gibi orta sahadan patlayan adamlarla 4-6-0 da oynanir yeri gelince kadrona gore

savunmamiz sikintili ama forvetimiz bence sorun degil , golleri orta saha adamlari atiyor problem yok

Kimse Tarık için 4.75m avro ödenmesini istemedi, veya Salih Dursun için 3m avro ödenmesini istemedi

Bunlar hepsi boş transferlerdi.

Aysal'ın Ali Apo ve Fatih Terimden sonraki dönemi suanki yönetimden fazla farkı yok, hatta daha kötü bile olabilir.

Bir yandan Yabanci kisiltlamasi olan Aysal
diger yandan istedigin kadan yabanci al olan Dursun.

Rolleri degistir bak neler olurdu

riekerink birde cıkmış demezmi ahmet çalık izledigim stoperlerdendi ulan adını söyleyemiyorsun daha at yalanını inanayım :)

neyse güzel girmiş oldu 180lik stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt