İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
valla pandev ve cemaliden sonra podolski ve gary ilac gibi gelmedi mi renktaslarim ¿ Hae
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Kaya Mancini döneminden beri calismayi birakdi. En son o dönemler vücudunu gelistirmeye yönelik calismalar yapmisti, ama özellik ile 14/15´den beri lay lay lom tarzinda takiliyor kulüpde... Bunun bir sebebi de sosyal medyada ugradigi linc, o da artik parami aliyorum, gerisini götüne koydum moduna girdi sonradan...
Serdar Aziz ise avrupa düzeyinde müthis bir fizige sahip. Hem Bursaspor´da, hemde sakatken bizde vücudunu iyi calistirdigi cok belli oluyor. Talihsiz bir sakatlik maalesef belkide Galatasaray kariyerini sekteye ugratti. Oynadigi maclarda Galatasaray´da son dönemde izledigim en iyi stoper performanslarindan birini ortaya koymustu.
Aynısını ben de düşünüyorum normalde ama bu adamların futbolla uzaktan yakından alakası yok.Ben bu yüksek maliyet muhabbetine inanmıyorum. Araştırma yaparken maliyetini üç aşağı beş yukarı tahmin edemiyorlar mı ? Yani 1 M diye düşündük ama 10 M çıktı diye bişey olamaz. Sallamasyın haberler muhtemelen.
İşte kurnaz bir üye.ffp cezasi aldigimiz iyi oldu yabanci takimlara paramiz yok ayagi yapip ucuza adam aliriz ¿ hea![]()
![]()