Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sdoper adayları arasında diolar douglas bacelar.olungayı begenmış scoud ekıbı.kekboy yazmış sözlukde.

ffp cezasi aldigimiz iyi oldu yabanci takimlara paramiz yok ayagi yapip ucuza adam aliriz ¿ hea
Hii.gif
Hii.gif

günaydin

bugün kimi aldik

Günaydın
Forvet ve stoper hala gelmedi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semih Kaya Mancini döneminden beri calismayi birakdi. En son o dönemler vücudunu gelistirmeye yönelik calismalar yapmisti, ama özellik ile 14/15´den beri lay lay lom tarzinda takiliyor kulüpde... Bunun bir sebebi de sosyal medyada ugradigi linc, o da artik parami aliyorum, gerisini götüne koydum moduna girdi sonradan...

Serdar Aziz ise avrupa düzeyinde müthis bir fizige sahip. Hem Bursaspor´da, hemde sakatken bizde vücudunu iyi calistirdigi cok belli oluyor. Talihsiz bir sakatlik maalesef belkide Galatasaray kariyerini sekteye ugratti. Oynadigi maclarda Galatasaray´da son dönemde izledigim en iyi stoper performanslarindan birini ortaya koymustu.

peki nolacak bu serdarın sonu ? ben şahsen kestiremiyorum gercekten fiziken güclü ve sert tam bize lazım olan stoper ama çocuk sezon basına 20 mactan fazlasını göremiyor
sanırsın camdan adam eger gercekten müzmin sakatsa futbol hayatı ptt ligine dogru hızla gider bence
sakatlanmadıgı sezon yok çocugun yani bunda var bence birseyler ama cözülürmü bilmiyorum

Alexander Scholz transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilmiş.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu yüksek maliyet muhabbetine inanmıyorum. Araştırma yaparken maliyetini üç aşağı beş yukarı tahmin edemiyorlar mı ? Yani 1 M diye düşündük ama 10 M çıktı diye bişey olamaz. Sallamasyın haberler muhtemelen.

Ben bu yüksek maliyet muhabbetine inanmıyorum. Araştırma yaparken maliyetini üç aşağı beş yukarı tahmin edemiyorlar mı ? Yani 1 M diye düşündük ama 10 M çıktı diye bişey olamaz. Sallamasyın haberler muhtemelen.
Aynısını ben de düşünüyorum normalde ama bu adamların futbolla uzaktan yakından alakası yok.

Bu yüzden balıklama oyuncunun üstüne atlayıp sonra maliyete bakmaları şaşırtmaz beni. Mesela Pato haberleri vardı, o adama en az 7-8 isteyeceklerini hepimiz düşünebilirdik ama bunlar düşünememiş demek ki.

Transfer haberlerinin büyük bir kısmı malesef şu okuyucu kitlesine hitap ediyor , iq yerlerde..

R1R7zo.jpg

Chedjou nereye gitmiş?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuğu Çine okutup yerine daha faydalı biriyle el sıkışmak önceliğimiz olmalı hatta mottomuz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt