Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Aziz sık sık sakatlanan bir oyuncu olmasa gayet iyi bir oyuncu; ama alırken bile bile lades yaptık. He belki son yaşadığı sakatlığın geçmişiyle bir alakası olmayabilir; ama sonuç olarak yine bir dönemi ve parayı çöpe attık. İyi bir Serdar'a sahip olup, Hakan Balta'dan kurtulmuş ve yerine daha üst düzey derli toplu bir stoper almış olsaydık çok iyi olurduk.
Demin ilginç birşey geldi başıma.
Çarşıda bir mağazadaydım zaten stresliydim acele etmem gerekiyordu falan filan. Herifim biri kapının önüne durmuş kıpırdamıyor benim hızlı hızlı kapıya gelmeme doğru.
Sonra tam kapıya vardım hâlâ duruyor, adama dedim geçebilir miyim lütfen diye. Bu da hâlâ mal mal bakıyor bana kıpırdamıyor. Sonra böyle abartmadan 8-10 saniye yüzüme baktı sonra sırıtarak girişin önünden çekildi ben de öyle sinirlendim ki ağzımdan "a.k. piçi" lafı çıktı.
Şansa bak lan adam Türk çıktı
"Ney diyon la değişik" dedi
Ben de: Kendin kaşındın arkadaş iki saat ne dikiliyon kapının önünde, ağzımdan kaçtı ne yapayım dedim. "Hadi yürü git la" dedi. Acelem olmasa muhtemelen kavga çıkabilirdi orada.
Allahın öküzü dikilmiş kapının önüne bekliyor mal mal.
Spor **************************** Süper Lig'de orta saha merkez oyuncuları arasında en fazla top kaybı yapan Galatasaray'ın oyuncusu Selçuk İnan oldu.
Futboliçe @Gozdelinho_
Bizimkiler yerine adam bakıyor benden duymuş olmayın daasıl mevzu bence Carole'un yetersizliği!!![]()
sen kimsin ya
naptın yasine
Jilet Yasin sevdiğimiz bir abimizdi. Janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem.
Çok gülerdi, ben gülmem.
aynen selçuğun yedeği bir genç getirirler getirirlersedeselçuku bence kolay kolay satamazlarda yani çinde hertürlü alıcı bulunur ama selçuk gitmez bence
ve en kötüsü ise o oldugu sürece modrici getirsek selçuk kesilmez o yüzden hayaller kurmayın
Vay be bu adamı önermiştim bende 2 hafta önce falan. Doğru oyuncuları istiyorlar Vitor, Scholz falan ama ala ala Ahmeti alıyorlar sonundaAlexander Scholz - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
stoperin 1 numaralı adayı buymuş çok para isteyince vazgeçmişler
aranan kan ekici değil gelse üzülmem ama stoper forvet şart asıl önemli mevki selçuk yerine olmalı bide sağ bek lazım linnese güvense banko linnes akar ama sabri oynasın mantığı var jor efendi de sabrinin oynaması için forvet bile yapar sabriyiCHED&EKİCİ olur transferi kapatırız.