Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.568
- 2.299
- 1.198
Denayer H.O
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların alacağı herhangi bir adam yine aradığımız adam olmayacak.Bari Denayer gelsin sağ bekte oynarDenayer aradığımız adam değil büyük hata olur
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Spor **************************** Süper Lig'de orta saha merkez oyuncuları arasında en fazla top kaybı yapan Galatasaray'ın oyuncusu Selçuk İnan oldu.
Futboliçe @Gozdelinho_
Bizimkiler yerine adam bakıyor benden duymuş olmayın daasıl mevzu bence Carole'un yetersizliği!!![]()
Demin ilginç birşey geldi başıma.
Çarşıda bir mağazadaydım zaten stresliydim acele etmem gerekiyordu falan filan. Herifim biri kapının önüne durmuş kıpırdamıyor benim hızlı hızlı kapıya gelmeme doğru.
Sonra tam kapıya vardım hâlâ duruyor, adama dedim geçebilir miyim lütfen diye. Bu da hâlâ mal mal bakıyor bana kıpırdamıyor. Sonra böyle abartmadan 8-10 saniye yüzüme baktı sonra sırıtarak girişin önünden çekildi ben de öyle sinirlendim ki ağzımdan "a.k. piçi" lafı çıktı.
Şansa bak lan adam Türk çıktı
"Ney diyon la değişik" dedi
Ben de: Kendin kaşındın arkadaş iki saat ne dikiliyon kapının önünde, ağzımdan kaçtı ne yapayım dedim. "Hadi yürü git la" dedi. Acelem olmasa muhtemelen kavga çıkabilirdi orada.
Allahın öküzü dikilmiş kapının önüne bekliyor mal mal.
ŞüphesizTransfer yapilmasa bile leschugun gitmesi olumlu olabilir mi acaba?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almanya dayım. Genelde Türk'ü tanıyorum şap diye yani bizim.millet kendini belli ediyor ama bu daha çok Alman veya Polonyalı bişeye benziyordu şarı sarırenktas dua et dayak yememissin
gurbette yasiyorsun galiba. bir benzeri benim de basima gelmisti![]()
Altyapılarda da oynarken hep diğer çocukların yanında koca adam gibi kalıyordu.bu everton'daki lukaku 23 yasindaymis daha. ben 28 saniyordum, sasirdim![]()
Almanya dayım. Genelde Türk'ü tanıyorum şap diye yani bizim.millet kendini belli ediyor ama bu daha çok Alman veya Polonyalı bişeye benziyordu şarı sarı
Yok ya dayak atacak kalıbı yoktu herifin bizim Semih gibi cılız birşeydi.
Ya ben küfür etmem genelde normal hayatımda maç falan dışında öyle kolay kolay ama ağzımdan kaçtı o an sinirden, stresten ve aceleden falan![]()