Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester'dan bir aslan geliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cf8653f9403e84f9f4934d92371b7e58.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer aradığımız adam değil büyük hata olur

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Denayer i severim ama bizim aradigimiz stoper degil suanda. Gelir sagbekte oynarsa ona birsey demem en azindan Sabri den daha iyi yapar o gorevini.

Spor **************************** Süper Lig'de orta saha merkez oyuncuları arasında en fazla top kaybı yapan Galatasaray'ın oyuncusu Selçuk İnan oldu.

Futboliçe ‏@Gozdelinho_
Bizimkiler yerine adam bakıyor benden duymuş olmayın da
1f64a.png
asıl mevzu bence Carole'un yetersizliği!!

Son düzenleme:
Demin ilginç birşey geldi başıma.

Çarşıda bir mağazadaydım zaten stresliydim acele etmem gerekiyordu falan filan. Herifim biri kapının önüne durmuş kıpırdamıyor benim hızlı hızlı kapıya gelmeme doğru.

Sonra tam kapıya vardım hâlâ duruyor, adama dedim geçebilir miyim lütfen diye. Bu da hâlâ mal mal bakıyor bana kıpırdamıyor. Sonra böyle abartmadan 8-10 saniye yüzüme baktı sonra sırıtarak girişin önünden çekildi ben de öyle sinirlendim ki ağzımdan "a.k. piçi" lafı çıktı.

Şansa bak lan adam Türk çıktı :D

"Ney diyon la değişik" dedi
Ben de: Kendin kaşındın arkadaş iki saat ne dikiliyon kapının önünde, ağzımdan kaçtı ne yapayım dedim. "Hadi yürü git la" dedi. Acelem olmasa muhtemelen kavga çıkabilirdi orada.

Allahın öküzü dikilmiş kapının önüne bekliyor mal mal.

Demin ilginç birşey geldi başıma.

Çarşıda bir mağazadaydım zaten stresliydim acele etmem gerekiyordu falan filan. Herifim biri kapının önüne durmuş kıpırdamıyor benim hızlı hızlı kapıya gelmeme doğru.

Sonra tam kapıya vardım hâlâ duruyor, adama dedim geçebilir miyim lütfen diye. Bu da hâlâ mal mal bakıyor bana kıpırdamıyor. Sonra böyle abartmadan 8-10 saniye yüzüme baktı sonra sırıtarak girişin önünden çekildi ben de öyle sinirlendim ki ağzımdan "a.k. piçi" lafı çıktı.

Şansa bak lan adam Türk çıktı :D

"Ney diyon la değişik" dedi
Ben de: Kendin kaşındın arkadaş iki saat ne dikiliyon kapının önünde, ağzımdan kaçtı ne yapayım dedim. "Hadi yürü git la" dedi. Acelem olmasa muhtemelen kavga çıkabilirdi orada.

Allahın öküzü dikilmiş kapının önüne bekliyor mal mal.

renktas dua et dayak yememissin :)

gurbette yasiyorsun galiba. bir benzeri benim de basima gelmisti :D

Transfer yapilmasa bile leschugun gitmesi olumlu olabilir mi acaba?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renktas dua et dayak yememissin :)

gurbette yasiyorsun galiba. bir benzeri benim de basima gelmisti :D
Almanya dayım. Genelde Türk'ü tanıyorum şap diye yani bizim.millet kendini belli ediyor ama bu daha çok Alman veya Polonyalı bişeye benziyordu şarı sarı :D

Yok ya dayak atacak kalıbı yoktu herifin bizim Semih gibi cılız birşeydi.

Ya ben küfür etmem genelde normal hayatımda maç falan dışında öyle kolay kolay ama ağzımdan kaçtı o an sinirden, stresten ve aceleden falan :D

Belki de defansa ucuz oyuncu alıp orta saha ve forvete parayı yatırcaklardır Eren ve Selçuk berbat durumdalar

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Almanya dayım. Genelde Türk'ü tanıyorum şap diye yani bizim.millet kendini belli ediyor ama bu daha çok Alman veya Polonyalı bişeye benziyordu şarı sarı :D

Yok ya dayak atacak kalıbı yoktu herifin bizim Semih gibi cılız birşeydi.

Ya ben küfür etmem genelde normal hayatımda maç falan dışında öyle kolay kolay ama ağzımdan kaçtı o an sinirden, stresten ve aceleden falan :D

ben de hollanda'da yasiyorum, 4-5 ay once seninkine benzer bir olay yasadim. super marketten icecek alacaktim, adamin biri dolabin kapagini acmis inceliyordu. bekledim bir turlu almadi icecek. bakinip duruyor. adam bana bakiyor, sonra geri iceceklere bakiyordu :D ben de bizim dille "cattik a.k." dedim, adam turk cikti :D "bana mi dedin" falan demisti :D

Bence de Denayer sevdigimiz bir karakter ancak aradigimiz lider stoper degil. Lider stoperin yanindaki stoper olur anca.

Yani Denayer Ahmet Calik ikilisinin bekledigimiz katkiyi yapacaklarini düsünmüyorum.

Her ne olursa olsun, yetenekleri olan bir stoper Denayer. Baska ihtimal kalmadiysa, hic yoktan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt