Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Michel Olunga için adam iyidir kötüdür bilinmez ama videolardan izlenilen oyun tipine bakacak olursak aradığımız tip forvet.
Boyuna fiziğine rağmen bütün maç yandan orta falan beklemiyor , gerekirse alıp gidiyor
Uzun boylu ama Eren gibi ağır hantal değil , füleli , seri,kuvvetli emin olmamakla beraber tek vuruşu da iyi.
Emenikenin Karabük zamanları gibi.

Ama 2M Euroluk teklif yaptığımız konuşuluyor bence 4-5 isterler

Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Galatasaray jagar Michael Olunga

Une offre de 2 millins d'€ aurait été formulé par #Galatasaray pour l'attaquant kényan de #Djurgarden , Michael #Olunga

Kadroya bakarmısınız?

Forumca çöp ilan edilen Amrabat şu takımda banko 11 oynar vazgeçilmez isim olurdu ya.

Josue , Eren , Yasin toplasan Amrabatın yarısı kadar katkı veremez

Olunga tam bizlik adam be en sevdiğim stil sprinter forvet ve aynı zamanda fantastik vuruşlar yapabiliyor welbecke benzettim ben biraz inşallah gelir Preciado mu Olunga mı deseler Olunga derim Preciado yavaş duruyor Olunga uçak gibi maşallah

Kadroya bakarmısınız?

Forumca çöp ilan edilen Amrabat şu takımda banko 11 oynar vazgeçilmez isim olurdu ya.

Josue , Eren , Yasin toplasan Amrabatın yarısı kadar katkı veremez

Amrabat hiçbirşey yapamaz paratorun büyük kazığıdır bizlere iyiki gitti

Kanatlar Rodri Bruma olacağını var sayarak alacağımız forvet kesinlikle bitirici vuruşu yüksek, verkaç konusunda iyi ve topu saklayabilen olmalı.

Sonuç = Bu özellikleriyle bilinen Avrupa'dan forvet say deseler ilk 3 isimden birini banko Podolski derim. Boşuna yırtıyoruz kendimizi, Poldi ikinci yarıya damga vuracak adam olur, 2. sınıf bitiriciliği olan forvet, gol atmayı unutan Sneijder, kanatlarındaki driblingi çok iyi ama bitiriciliği zayıf adamlarla saç baş yolarız, şuan elimizde bu konuda biçilmiş kaftan var biz hala macera arıyoruz, Poldi sakatlıkları olmasa, Eren'de ha yeni Hakan bu dedirticek başlangıcı olmasa Poldi ilk yarı 10 tane çakardı, iddaa ediyorum şunları atlatalım 17 maçta min 12 gol yazar Poldi + 4-6 arası asist.

Lazio, Galatasaray'ın teklifini reddetti. Lazio, Kishna için 5-7 milyon euro istiyor. (Calciomercato)

Amrabat Yasin kadar bile olamaz açıkçası Bruma-Garry-Yasin-Poldi varken açıkçası pek aranmıyor,Forvet ve stoper açlığı yaşıyor takım Eren bir nebze çözmüştü ama batırdı o da

İddaa Karabük maçında 1.90 vermiş bize,yüksek geldi bana açıkçası işkillendim.

Bruma Olunga Garry

Ohhhhhhhhhaaa +18 BEIN Erotic de yayinlanir maclarimiz heralde

Sadece tek bi takviye yapılacaksa bu ortasahaya olmalıdır. Kadroya top sürebilen çift yönlü bi oyun kurucu katmamız durumunda takım oyunumuzun hem ofansif hem de defansif olumlu gelişeceğine inanıyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Ahmet Maicon Carole
Tolga De Jong
Rodri Sneijder Bruma
Podolski

Bu kadro şampiyonluk potansiyeli bu lig için yeterli, Yeter ki Sağlam bir stoper alalım ve Sabri - Selçuk - Hakan 3'lüsünden ilk 11'i uzak tutalım. Zaten Winner takımız yarıştan son 5-6 hafta kala kopmazsak diğer takımlar ne bizim kadar yarışmacı nede winner, üstelik Avrupa oynayacaklar biz üst üste 3 maç kazansak direk havaya girer 5. viteste finishi görürüz.

Tolga De Jong ikilisi canvar gibi yapar göbeği, sağlam bir stoperle beraber hayat herkes için daha da kolaylaşacak.​

Asıl problemin orta saha olduğunu belirten renkdaşlarım sonuna kadar haklı.Orta saha elzemdir, almayan haindir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat Yasin kadar bile olamaz açıkçası Bruma-Garry-Yasin-Poldi varken açıkçası pek aranmıyor,Forvet ve stoper açlığı yaşıyor takım Eren bir nebze çözmüştü ama batırdı o da

Aynen yasin bile daha iyi ben dicektim de yerli sevinci ilan edilriiz şimdş diye demedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt