Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Douglas Bacelar transferinede fitim,Sao Paoloda hiç oynamıyor 2 Milyon Bonservis 1.5 ta yıllık verilse olur gibi Douglas kafa toplarında güçlü Marcelo kadar iyi bir stoper en az yanınada Hakan veya Ahmeti koyduğumuzda idare ederiz bu yıllık

-----------------Muslera---------------------

Linnes--Semih--Hugo(Maicon)--Carole

------------Badou--------De Jong------------

Garry-------------------------------------Bruma

-------------------Sneijder----------------------

------------------Podolski-----------------------

-----------------Muslera---------------------

Linnes--Semih--Hugo(Maicon)--Carole

------------Badou--------De Jong------------

Garry-------------------------------------Bruma

-------------------Sneijder----------------------

------------------Podolski-----------------------
Badou'yu vermezler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam arkadaşlar ben kararımı verdim. 1 Transfer Olacaksa Forvet Gelsin. Başlarım Stoperine . Bizde Defans Her Zaman Problem Oldu. Biz Her Zaman Yediğimizin Fazlasını Atarak Şampiyon Olduk . Tamam Forvet Gelsin.

Olunga gelsin büyük ışık gördüm o adam da ben geleceği çok parlak

Preciado zu fenev diyorlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olunga o boy ve fizikle o kadar kıvrak ve süratli tam aranan adam balotelli ve welbecke benzer stili var tipide hırçın

[FONT=&quot]Galatasaray'da bu sezon 450 bin euro garanti paraya oynayan Ahmet Çalık, sözleşmesi gereği ilk 11'de forma giydiği her maçta alınan her puan için 5 bin euro kazanıyor. (3 puan için 15 bin euro) Bu rakam sonradan oyuna girdiği maçlar için yüzde 50 oranında ödeniyor.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ahmet Konya'da 93.52'de oyuna girdi, kronometre 94.39'dayken maç bitti. Milli futbolcu sahada kaldığı 47 saniye için 7 bin 500 euroya hak kazandı. Ahmet oyuna girmese sadece 18'de yer aldığı için 3 bin 750 euro ile geceyi kapatacaktı.[/FONT]

valla ben stoper veya orta saha transferinden yanayım bir sekilde golü buluruz poldi kalıcagına göre forvette poldiyi oynatcaz su an büyük paralar verip iyi bi golcü alma ihtimalimiz cok düşük poldi gitmeden .

şenolu görüyormusunuz puan kaybetmeyince nasıl mülayım pek bir beyefendi kibarlıktan ölecek ama puan kaybedince anında filozof kesiliyor :asd22:

Orta sahaya cidden adam bakiyorlar mi ben onu merak ettim.

Şu herhold manajer oyunu herhalde fenevede yazmışlar komedi :D:D

Galatasaray'da bu sezon 450 bin euro garanti paraya oynayan Ahmet Çalık, sözleşmesi gereği ilk 11'de forma giydiği her maçta alınan her puan için 5 bin euro kazanıyor. (3 puan için 15 bin euro) Bu rakam sonradan oyuna girdiği maçlar için yüzde 50 oranında ödeniyor.

Ahmet Konya'da 93.52'de oyuna girdi, kronometre 94.39'dayken maç bitti. Milli futbolcu sahada kaldığı 47 saniye için 7 bin 500 euroya hak kazandı. Ahmet oyuna girmese sadece 18'de yer aldığı için 3 bin 750 euro ile geceyi kapatacaktı.

Adam yani 47 saniyede 30 bin tl kazanmış vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt