Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk faktörü bariz etkiliyo tolga dönsün düzelir herşey ben de jongu beğeniyorum şahsen.forvet kısmına katılıyorum stoper de ahmet çalık yanına bir adam şart ama poldi gidecek gibi duruyo forvet alacaklar mecbur

moral bozmak istememde pembe bulutlar üstünde ucmayın selcuku su an modrici alıp getirsek dahi hickimse kesemez bagları filan kopmadıgı sürece

selcugu kesebilecek tek adam terim cünkü enaz onun kadar lobisi var medyada o yüzden tolga jong 2lisi hicbir zaman olmayacak

Olunga'yı, Kanu'ya benzettim biraz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8taş neden az gol yiyor ? Stoper ikilileri müthiş olduğu icin mi ? Yoksa Atibası oldugu için mi ? Bize Atiba lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ntvspor titi haberi girdi hahahahaha doymamış komisyona köpekler şaka gibi

moral bozmak istememde pembe bulutlar üstünde ucmayın selcuku su an modrici alıp getirsek dahi hickimse kesemez bagları filan kopmadıgı sürece

selcugu kesebilecek tek adam terim cünkü enaz onun kadar lobisi var medyada o yüzden tolga jong 2lisi hicbir zaman olmayacak
valla lobi bilmeyiz dediklerine katılıyorum sabrinin bu kadar oynamasının sebebi de lobidir yoksa sabri selçuk şu takımda oynayamaz Galatasaray markasını yerlere seriyolar böyle futbolcularla

Kasımpaşalı Titi alınacak, Kasımpaşa'ya yardım istediler gene birileri

Epureanu ve Vukovic gibi iyi sol stoperler var ligde Titi'yi pek izlemedim

peşin para ödeyemediğimiz için transfer yapamıyoruz bu yüzden trden transfer kolay geliyor yönetime tabii ki,sorun taraftarda yüksek beklenti yaratılmasında...Titi,Adem Büyük,Mehmet Ekici 3lüsü ile bile bitirebilriz

peşin para ödeyemediğimiz için transfer yapamıyoruz bu yüzden trden transfer kolay geliyor yönetime tabii ki,sorun taraftarda yüksek beklenti yaratılmasında...Titi,Adem Büyük,Mehmet Ekici 3lüsü ile bile bitirebilriz

Yapamıyorsan transfer yapmıyacaksın, belki tr kulüpleri teminat filan konusunda esnek sağlıyor ama sonuçta para çöpe gidiyor

Titi nasıldır bilemem ama Galatasaray gibi bir takımın stoper tandemini gençlerden ve kasımpaşadan bir oyuncu oluşturamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt