Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
oo Günaydın kardo Gotham yeni bölüm gelmiş izlemedim ama altyazı yoktu![]()
Akşam izleyeceğim rnş
Özledik valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo Günaydın kardo Gotham yeni bölüm gelmiş izlemedim ama altyazı yoktu![]()
selçuk faktörü bariz etkiliyo tolga dönsün düzelir herşey ben de jongu beğeniyorum şahsen.forvet kısmına katılıyorum stoper de ahmet çalık yanına bir adam şart ama poldi gidecek gibi duruyo forvet alacaklar mecbur
Nur topu gibi yeni bir Ryan Donk'umuz oldu.Maicon, Hugo derken Titi geldi.
8taş neden az gol yiyor ? Stoper ikilileri müthiş olduğu icin mi ? Yoksa Atibası oldugu için mi ? Bize Atiba lazım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla lobi bilmeyiz dediklerine katılıyorum sabrinin bu kadar oynamasının sebebi de lobidir yoksa sabri selçuk şu takımda oynayamaz Galatasaray markasını yerlere seriyolar böyle futbolcularlamoral bozmak istememde pembe bulutlar üstünde ucmayın selcuku su an modrici alıp getirsek dahi hickimse kesemez bagları filan kopmadıgı sürece
selcugu kesebilecek tek adam terim cünkü enaz onun kadar lobisi var medyada o yüzden tolga jong 2lisi hicbir zaman olmayacak
bende akşam bakarım kardeşim anca gelir altyazısıAkşam izleyeceğim rnş
Özledik valla
Selçuk yerine 500 bin euroluk bir orta saha getirsek daha büyük fayda sağlardı doğrusu.Atibadan ziyade Tolgay gibi bir oyuncu lazım
Selçuk'un yerine oynayacak bir topçu
peşin para ödeyemediğimiz için transfer yapamıyoruz bu yüzden trden transfer kolay geliyor yönetime tabii ki,sorun taraftarda yüksek beklenti yaratılmasında...Titi,Adem Büyük,Mehmet Ekici 3lüsü ile bile bitirebilriz