Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duvar kağıdı yapmak isteyenler için
8e145e543356b64783794f908f422459.jpg

Twitter

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Neye göre sadece bir oyuncu seçebilir. Bu ne saçmalık. Eren olsun, Selçuk olsun Hakan Balta olsun hepsi leş.

Hepsi birbirine bağlı.

Eren top tutamıyor, Selçuk top kapamıyor, Hakan Balta zayıf kalıyor defansta.

Net 3 Oyuncu lazım.

Podolski artık sakatlıkları çoğalıyor. Ne kadara satarsan kardır.
Podolski yerine Forvet şart.

Tolga iyileşire Selçuk yedeğe geçer.
Bir şekilde Orta Saha hal olur.

Stoper bölgesi facia zaten. Koraya, Semihe ve Hakan Baltaya güvenip yola çıkarsak zaten ne zaman havlu atarız diye düşünürüz.

Alamıyorsunuz oyuncu. Çıkın adam gibi söyleyin.

3 Oyuncu Şart. En kötü ihtimal Forvet ve Stoper.

Chedjou gidecek zaten yerine Stoper. Podolski yi de satarsan alırsın iyi bir Forvet. Olmadi kiralayin oyuncu.

Olmadı Drogba 6 aylık.

Futbolda o kadar imkan ve olasılık var.

@Murat Keskin

Tolga teknikalitesiyle Galatasaray seviyesinde oyun kurucu bir orta saha değil.Yedek olarak amenna ama yıllık 8.000.000 TL para kazanıyor.Sözün bittiği yer burası.
Allah'tan DeJong hırsıyla DOS hasretimizi bir nebze olsun giderdi.
Kesinlikle B2B&Çift Yönlü orta saha şart.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 1 hr1 hour ago
Bu yüzden Maicon diye beklerken Atatürk Havalimanı'na sürpriz bir golcü inebilir.. Riekerink ne isterse o..

Podolski "Gidersem herkes kazanmalı" diyor.. Kulübü de düşünüyor.. Gideceğim diye tutturmuyor..

Bu saatten sonra Podolski'yi satmak şampiyonluğu satmaktır.. Yönetim farkında.. Alman gideceğim diye tutturmazsa satılmaz..

Bir de utanmadan Riekerink ne isterse o diye yazmis. Adami sallayan mi var yahu. Kafalarina göre transfer yapiyorlar 1 senedir.

@Murat Keskin

Tolga teknikalitesiyle Galatasaray seviyesinde oyun kurucu bir orta saha değil.Yedek olarak amenna ama yıllık 8.000.000 TL para kazanıyor.Sözün bittiği yer burası.
Allah'tan DeJong hırsıyla DOS hasretimizi bir nebze olsun giderdi.
Kesinlikle B2B&Çift Yönlü orta saha şart.

Ndiaye jong çok iyi bir ikili olabilirlerdi. Lakin bizim yönetim ilgilenmedi bile

Siyah-beyazlılar, Budkivsky, Eder ve Jackson Martinez'den sonra santrfor için Leonardo Ulloa ile Marcelo Moreno’yu da listeye ekledi

Ndiaye jong çok iyi bir ikili olabilirlerdi. Lakin bizim yönetim ilgilenmedi bile

Yurt içinden alınmasını istediğim tek oyuncu Ndiaye. Tabii Osmanlı bunu ucuza bırakmaz. Medyada Osmanlının Yasin'e talip oldugunu okumuştum. Yasin takası +bir miktar para ile bu iş halledilse her taraf karlı çıkar.

Vay be Trump un kökeni almanmış Heinz ketchup ile kuzenlermis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt