Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sabri'yi kullanmış,aforoz etmişler
İlk sabri'yi kullanmış,aforoz etmişler![]()
O adama o kadar yaklaşıp izin verirlermi bu hareketleri yapmasına sanirsam eski bir olaytalkshow için falan mı bu gerçek mi
Nevzat Dindar @nevzatdindar 1 hr1 hour ago
Bu yüzden Maicon diye beklerken Atatürk Havalimanı'na sürpriz bir golcü inebilir.. Riekerink ne isterse o..
Podolski "Gidersem herkes kazanmalı" diyor.. Kulübü de düşünüyor.. Gideceğim diye tutturmuyor..
Bu saatten sonra Podolski'yi satmak şampiyonluğu satmaktır.. Yönetim farkında.. Alman gideceğim diye tutturmazsa satılmaz..
@Murat Keskin
Tolga teknikalitesiyle Galatasaray seviyesinde oyun kurucu bir orta saha değil.Yedek olarak amenna ama yıllık 8.000.000 TL para kazanıyor.Sözün bittiği yer burası.
Allah'tan DeJong hırsıyla DOS hasretimizi bir nebze olsun giderdi.
Kesinlikle B2B&Çift Yönlü orta saha şart.
Ndiaye jong çok iyi bir ikili olabilirlerdi. Lakin bizim yönetim ilgilenmedi bile
çok doğru :005:Ndiaye jong çok iyi bir ikili olabilirlerdi. Lakin bizim yönetim ilgilenmedi bile
Vay be Trump un kökeni almanmış Heinz ketchup ile kuzenlermis
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
bi sekmesinde antu acık bi sekmesinde gscimbom olan bazı üyeler var aranızda isim vermek ıstemıyorum
Bu adam sovmen bir nevi. Zamaninda Amerikan Gursei programlarina da katilmisti. Onun gibi bir seydir.
hahhahaha bu ne![]()
Evet gördüm şimdi
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk