Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yazıkki bu algıyı kolay kolay gideremeyiz.

Bende arkadaş gibi sahalara atlamam veya meşale gibi saçmalıklar yapmam. Adam gibi gider gelirim maçlara.

Nerdeyse her iki üç hafta spor müsabakalarını izlerim almanyada. Leverkusen olsun, Telekom Baskets, Brose Bamberg vs... Türkiyeye de gelip izliyorum. Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank vs... Gidincede Eşimle giderim.

Herkesi aynı kefeye koymak bence çok yanlış.

Herkesi aynı kefeye koymak bence de yanlış. Ama şimdi durumu şöyle düşün, diyelim kendine yeni bir araba alacaksın. Bir sitede modellere göre arıza istatistiği var. A modelinde 10 bin araçta bir olasılıkla arıza çıkmışken diğerinde 5 bin araçta bir olasılıkla arıza çıkmış. Bu durumda A modelini seçmez misin? Yani matematiksel bak olaya, istemsiz bir şekilde gelişiyor bu algı.

Sinan ve Josue'yi gönderip adam akıllı iki hücum oyuncusu almak lazım.

Gerçi stoper orta saha sağ ve sol bek hepsi dökülüyor..

Kadroya bu kadar eksik varken nasıl transfer yapmazlar inanılır gibi değil.

Herkesi aynı kefeye koymak bence de yanlış. Ama şimdi durumu şöyle düşün, diyelim kendine yeni bir araba alacaksın. Bir sitede modellere göre arıza istatistiği var. A modelinde 10 bin araçta bir olasılıkla arıza çıkmışken diğerinde 5 bin araçta bir olasılıkla arıza çıkmış. Bu durumda A modelini seçmez misin? Yani matematiksel bak olaya, istemsiz bir şekilde gelişiyor bu algı.
Tabiiki doğru dediğin.

Dediğim gibi bu algı kolay kolay değişmez. Çünkü çok affedersiniz mal insan var burda. Heleki türk insanlarımız.

Bende istemiyorum artık Galatasarayın Avrupada Kamp yapmasını. Maç yapıyoruz sahaya atlıyorlar. Takıma destek olacaklarına köstek oluyorlar.

Japonyada mi yaparız kampları, Çinde mi farketmez. Avrupa olmasın yeter. Isteyen TTArenada maçı izler.

Nasıl Türkiye'deki Türkler bizim gurbetçiler hakkında kötü düşünceleri varsa, bizdede nasıl diyeyim Ön Yargı var.

Mesela ben hiç anlamam neden Yöneticiler maç biletlerini bu kadar pahalı yapar?

Neden Passolig bahane edilip maça gidilmez. Benim. Açımdan Passolig iyi birşey. Ben almanyadan kredi Kartı ile biletimi alıyorum.
Önceden o imkan yoktu. Sorun yapmassan zaten problem yok.

Yada çok ayrı bir konu, neden TRde hayvanlara karşı bir antipati var. İşkence çok yapılıyor hayvanlara? Ben şahsen Avrupada öyle şeyler görmüyorum. İçim gidiyor. Neyse konu burda o değil ama yinede belirtmek istedim.

bikere para bassinlar, maicon calleriyi alsinlar.
sonra zaten transfere ihtiyacimiz kalmaz.
ha belki gelecek yaza bir box to box orta saha.
cimrilik yapipta nere kadar? tamam para gidiyor ama sampiyon olamasan clde yok parada yok.
ona göre hareket etmeleri lazim.
zaten poldi giderse en azindan birtanesinin parasi cikar digeride senlerdir almadigimiz yabanci stopere yatirmis olurlar.
erene bilmem suna buna bukadar para veriyorlar bir yabanci stopere para yatirsinlar artik bi zahmet.
o iki transfer sart !!!

Son düzenleme:
Oyuncular aylardır para alamıyor nasıl para basıp oyuncu alacak bunlar? Oyunculara aylardır ödeme yapmadan transfer mi olur sonra tabi sabote ederler

İtalya turu şart. Orta alana Juve'den Asamoah, Stopere Roma'dan Juan Jesus.

Bu iki transfer hiç ama hiç zor değil.

Oyuncular aylardır para alamıyor nasıl para basıp oyuncu alacak bunlar? Oyunculara aylardır ödeme yapmadan transfer mi olur sonra tabi sabote ederler

Bu sene sadece bonservise 20M'den fazla harcandı. Maaşları,bonusları vs. saymıyorum. Parası olmayan bu kadar harcamaz. Sözleşme feshederken bile para veriyoruz. Doğru dürüst adam da satamıyoruz.

Hala Aysal'ın artığı diyenler var. İnanılmaz.

Arkadaş poldi gideceksen git gitmeyeceksen oyalama,gerçi bizimkiler yine yetiştiremez forvet ama olsun....

o sorun değil. Roma'da pek oynamıyor. Karavayev'de Zoryada kiralıktı en yakın örnek. Üstelik o oynuyordu. Oyuncunun isteği daha önemli.
Rotasyon da kullaniyorlar ama, devre arasi boyle bir oyuncuyu Roma birakmaz. Daha gecen gun ilk 11 de izledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt