Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Kasımpaşa'nın gayri resmi sponsoru mu olacağız yoksa?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
dursun başkan kaçak iş yapmaz resmi sponsor olacakmışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa'nın gayri resmi sponsoru mu olacağız yoksa?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
dün görmüstüm ispanyadan gazeteci twitterda paylasmıs
valenciadan aderlan santos icin teklif yapmısız valencia satacakmıs

Kaynağım bu işi çok iyi yapan Avrupa kulüplerikaynaginiz ney? kesin konusmussunuz da
16-19 yasindaki oyunculardan bahsediyoruz, kendilerinden 8-10 yas buyuk hem fiziken hem mental olarak ustun adamlardan iyi olmalarini bekleyemeyiz heralde
O kim LANAder lan hayırlı olsun
Kaynağım bu işi çok iyi yapan Avrupa kulüpleri
Onların alt yapısından çıkan oyuncular hem fizik hem mental olarak kendilerinden on yaş büyük oyunculardan aşağı kalmıyorlar
Bakınız Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya ve bildiğim kadarıyla hiç birinde yabancı oyuncular ile ilgili bir sıkıntı takıntı yok
İlk başlarda eğitim, sonra detaylı işleyiş ve en sonunda rekabet
biz torpile hazıra bahane üretmeye çok alışmışız bunu çok iyi başarıyoruz
İngiltere de yabancı sınırı yok kriterleri var ve bence Türkiye'de de uygulanması gereken modelbi kere ingilterede var yeteri kadar genc oynamiyo diyolar
ayrica oralarda da a takima ilk cikan oyuncularin fizik ve mental olarak sikinti yasamadiklarini dusunmuyorum, imkansiz zira
misal dele alli, 17 yasinda 11 oynamaya baslamis simdi show bi herif. o yasta oynayamayacagi bi yere gitse simdiki seviyesine biraz zor varirdi
Kim LAN kim?Hayırlı olsun bence yararlı olacaktır.. iyi oyuncu
İngiltere de yabancı sınırı yok kriterleri var ve bence Türkiye'de de uygulanması gereken model
Busquets, Reus, Götze, Griezmann, Bender, Sterling, sturridge, pogba, wilshere, ramsey, neredeyse bütün Belçika ve Almanya milli takımı ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncu var alt yapıdan çıkıp takır takır oynayanlar
bizde kim var arda
tamam kardeşim bişey demedim sadece örnekler verdim eyvallah sohbet için sağolyaw anladik kardesim
reus demissin mesela, 17 yasina kadar dortmunddaymis heralde oynamak icin alt lig takimina gitmis 2 sene orda banko oynamis sonra transfer olmus vs vs
bu genc topcu 11deki veterandan iyiyse oynar zaten mantigi dunyada 5-10 topcu icin gecerlidir o da makul bir strateji olmaz zaten. sonra ardadan baska adam yok deriz, arda uc bi ornek zaten surekli arda gibi topcu yetistiremezsin ki
işin içinde şükrü renktaş olduğu için şüphelişaka mı yapıyorsunuz yoksa harbiden biten transfer mi var ??![]()
![]()